Homepage  / Seriale

„Narcos”, serialul de la Netflix, intră pe micul ecran. Pe ce post și de când îl vom putea vedea

„Narcos”, serialul de la Netflix, intră pe micul ecran. Pe ce post și de când îl vom putea vedea
15

de Mioara Tronaru,

„Narcos” (2015), unul dintre primele seriale originale Netflix, care a devenit un hit planetar, reconstituie viaţa şi acţiunile celebrului traficant de droguri Pablo Escobar (1949-1993), supranumit „Regele Cocainei”, ca şi lupta susţinută a autorităţilor americane şi columbiene împotriva Cartelului de la Medellin, Columbia, una dintre cele mai mari organizaţii criminale de tip terorist din timpurile moderne. Serialul intră foarte curând pe micul ecran. Iată când e premiera și programul de difuzare.

Serialul „Narcos” trece de pe Netflix pe micile ecrane

UPDATE, 23 iunie 2023: Producția de succes Narcos ajunge la Antena 1 în această vară. Din 26 iunie, telespectatorii vor putea urmări în fiecare luni și marți, de la 23:00, și miercuri, de la 23:30, povestea intrigantă a violentului lord al drogurilor, Pablo Escobar, conducătorul celei mai puternice organizații criminale de trafic de stupefiante din Columbia.

Aclamat de critici, interpretul lui Escobar, actorul brazilian Wagner Moura a primit o nominalizare la Globul de Aur grație prestației sale în serialul Narcos.

Producția are în palmares mai multe nominalizări. Printre ele, cele la Premiile Emmy și la Premiul BAFTA pentru cel mai bun serial străin.

Excelent documentată și purtând amprenta realistă și electrizantă a creatorilor Chris Brancato, Carlo Bernard și Doug Miro, Narcos urmărește parcursul ascendent al lui Pablo Escobar, chiar de la sfârșitul anilor ʼ70 și începutul decadei anilor ʼ80, când a intrat în lumea stupefiantelor, înființând infamul cartel Medellin.

La apogeul influenței sale, când acumulase o avere uriașă, Escobar devenise cel mai puternic nume al cartelurilor drogurilor. Totul, în ciuda eforturilor autorităților americane și columbiene de a contracara ascensiunea lui fulminantă.

Alături de Wagner Moura, din distribuție fac parte Pedro Pascal și Boyd Holbrook. Cei doi joacă rolurile agenților Javier Peña și Steve Murphy, care luptă împotriva cartelului columbian de la Medellin. Aceasta este una dintre cele mai mari organizaţii criminale de tip terorist din timpurile moderne.

Întreaga poveste a temutului Escobar, în producția Narcos, va putea fi vizionată la Antena 1. Serialul va fi difuzat lunea și marțea, de la 23:00, și miercurea, de la 23:30.

NARCOS_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Știrea inițială, 19 iunie 2023:

Totul începe în anii ’80

În penultimul deceniu al secolului trecut, Pablo Escobar (Wagner Moura), un mărunt contrabandist columbian, ia decizia de a se lansa în producția și „exportarea” de cocaină, iar succesul „afacerii” îi permite să înființeze Cartelul de la Medellin. În timp ce noul drog inundă piața americană, agentul DEA Steve Murphy (Boyd Holbrook) încearcă să-l prindă, în ciuda corupției endemice care macină Columbia. Îl ajută în eforturile sale noul lui partener, Javier Peña (Pedro Pascal), care știe mai bine cum funcționează poliția columbiană.

Narcos. Distribuția

Actorul brazilian Wagner Moura îi dă viaţă pe micul ecran lui Pablo Escobar. Pentru acest rol, a luat lecţii de limba spaniolă şi câteva kilograme bune în plus, pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, scrie Pop Sugar. „Narcos” a fost de altfel serialul care l-a făcut celebru pe Moura şi i-a adus şi o nominalizare la Globurile de Aur, în anul 2016. Pe Moura, care în tinereţe a jucat în telenovele, l-am văzut anul trecut, tot la Netflix, în „The Gray Man”.

NARCOS

Cei doi agenţi care se află pe urmele lui Escobar sunt interpretaţi de actorii Pedro Pascal, fostul Oberyn

Martell din „Urzeala tronurilor”, şi Boyd Holbrook („Logan”, „Indiana Jones şi cadranul destinului”). După „Urzeala tronurilor” şi „Narcos”, Pedro Pascal a dat din nou lovitura anul acesta cu „The Last of Us”, de la HBO, fiind unul dintre cei mai în vogă actori ai momentului.

Pedro Pascal: O carieră pas cu pas

NARCOS

Poate îl știm cu toții din „Urzeala tronurilor”, dar fostul Oberyn Martell avea deja o întreagă filmografie în spate când a ajuns în Westeros. Chilianul de 48 de ani, proaspăt împliniți în aprilie, pe numele său complet José Pedro Balmaceda Pascal, a pornit pas cu pas să cucerească Hollywood-ul.

A avut tot felul de rolișoare episodice în producții cunoscute, l-am putut vedea în „Buffy, spaima vampirilor”, „NYPD Blue – Viață de polițist”, „Lege şi ordine”, „Soția perfectă”. Nimeni însă nu l-a remarcat până la apariția din sezonul al patrulea de la „Urzeala tronurilor”, când a cucerit inimile tuturor.

Din acel moment, drumul spre succes i s-a deschis în față. Au urmat „Narcos”, „Kingsman 2”, „The Mandalorian”, „Wonder Woman 1984”.

Iar anul acesta a convins din nou, pe toată lumea, cu rolul din serialul „The Last of Us”, de la HBO. Și actorul nu se oprește aici, conform imdb.com, în acest moment, Pedro Pascal are opt proiecte în diferite stadii de producție.

Antena 1 aduce „Narcos”. Programul de difuzare

Serialul, inspirat de viața celebrului traficant de droguri Pablo Escobar, va fi pe post de luni, 26 iunie, și va fi difuzat lunea, marțea și miercurea, în primele două zile de la ora 23.00, iar miercurea, de la ora 23.30. Producţia are trei sezoane, fiecare cu câte 10 episoade, şi e disponibilă integral pe Netflix, ca şi continuarea sa, serialul „Narcos: Mexic”.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton