Homepage  / Televiziune

Natalia Duminică, eliminată de la Survivor România 2022. Ce mesaj dur a avut pentru Faimoși

Natalia Duminică, eliminată de la Survivor România 2022. Ce mesaj dur a avut pentru Faimoși
5

de Roxana Mirea,

Războinicii și Faimoșii s-au luptat pentru a câștiga jocul de comunicare, aseară, 15 martie, la Survivor România 2022, de la Pro TV. Victoria a fost de partea Războinicilor, care au câștigat toate jocurile de comunicare de până acum. Scorul final a fost de 10 la 2. Ulterior, a urmat și consiliul de eliminare, iar un Faimos a fost eliminat. În urma voturilor celor de acasă, Natalia Duminică a fost eliminată de la Survivor România 2022.

Natalia Duminica, eliminată de la Survivor România 2022

Au fost emoții mari în consiliul de eliminare de la Survivor 2022 pentru trei Faimoși. TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică au ajuns la votul publicului după ce echipa roșie a pierdut jocul de imunitate. În urma voturilor telespectatorilor, Natalia Duminică a fost eliminată de la Survivor România 2022.

Daniel-Pavel-Consiliu-EliminareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Cred că e logic. Mă repet. Simțindu-mă cu nu pot da 100% pe traseu, aș simți că țin echipa pe loc, ceea ce nu îmi place, nu îmi stă în caracter. Cred că nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu sau să nu încerc să-mi ajut echipa. Îmi doresc din tot sufletul de aici încolo… Schimbați ceva, fraților. Câștigați, că nu mai pot! Mă enervez. Eu vreau să câștigați. Nu știu ce faceți. Faceți ce vreți! Treziți-vă! Enervați-vă! Cătălin, ține-i stresați tot așa, că mie îmi place, dar ține-i stresați pe toți, să le fie frică de tine când se întorc fără punct! Eu chiar cred că așa veți câștiga.

Frica este un motivator excelent. Eu sunt pentru ca frica să rămână în echipa noastră pentru că îmi doresc să evoluați frumos. Eu să mă bucur pentru voi. Găsiți nervul ăla. Eu nu știu cum să vă enervez. Aș vrea din tot sufletul să vă enervez pentru o lună înainte și să vă dau ceva forță de la mine ca să câștigați cu toții și nu vă mai mințiți că nu e despre puncte. E despre puncte, vă rog frumos! Eu sunt cu voi. O să fiu mereu cu voi și vreau să câștigați, să nu mai plece niciunul. Vă rog din suflet, fiți tari! Vai, dar cât e de greu să mă despart de voi! M-am obișnuit atât de mult cu ei. Sunt într-adevăr familia mea”, a spus Natalia Duminică, după ce Daniel Pavel a anunțat-o că este eliminată de la Survivor 2022.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton