Homepage  / Vedete / Vedete străine

Natalia Oreiro a cerut cetățenie rusă! „Ar fi o onoare”

Natalia Oreiro a cerut cetățenie rusă! „Ar fi o onoare”

de Redactia Tvmania

În cadrul unui interviu, cunoscuta cântăreață și actriță de telenovele Natalia Oreiro a dezvăluit că a solicitat cetăţenia rusă.

Natalia Oreiro, care a vizitat pentru prima oară în Rusia în 2001, iar de atunci a călătorit în această ţară practic în fiecare an, a declarat agenţiei ruse TASS că ideea i-a venit în timpul unei vizite la Ambasada rusă din Argentina, ţară în care actriţa locuieşte în prezent.

„Am spus că pentru mine ar fi o onoare să solicit paşaportul acestei ţări”, a subliniat Oreiro, care are numeroşi fani în Rusia.

 

Natalia a detaliat în cadrul interviului pașii pe care i-a urmat în Rusia pentru a putea obține cetățenia. Aceasta a fost nevoită să completeze o mulţime de formulare şi că solicitarea este în prezent analizată.

Actriţa, cunoscută în fostele ţări sovietice pentru rolul său din telenovela „Muneca brava/ Înger sălbatic”, a precizat că doreşte să efectueze anul viitor un turneu în Rusia.

„Când se va sfârşi pandemia voi merge să cânt acolo. Vom sărbători 2021 împreună”, a spus Oreiro, care este Ambasadoare UNESCO a bunăvoinţei pentru Rio de la Plata.

Oreiro a reamintit că plănuia să meargă în Rusia anul acesta, dar că turneul a fost anulat la începutul anului din motive care nu au depins de ea, ci de organizatori. Dar a insistat că banii pe biletele vândute vor fi restituiţi fanilor.

 

CITEȘTE ȘI:

https://www.tvmania.ro/natalia-oreiro-sufera-de-o-boala-neurologica-rara-doar-7-din-oameni-ajung-sa-aiba-aceasta-afectiune-271752

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton