Homepage  / Articole

Natalia Oreiro suferă de depresie postnatală?

Natalia Oreiro suferă de depresie postnatală?

de Redactia Tvmania

Din ce în ce mai multe site-uri din America Latină, printre care şi infragantimagazine.com, susţin că actriţa Natalia Oreiro, pe care o ştiţi din telenovele precum “Înger sălbatic” sau “Ricos y Famosos” ar suferi o depresie postnatală.

De când l-a adus pe lume pe micuţul Merlin Atahualpa, pe 26 ianuarie anul acesta, ea nu a mai fost văzută ieşind din casă. Apropiaţii spun că Natalia nu şi-a revenit la silueta de dinainte de sarcină, și de aceea nu vrea să fie văzută încă în public.

Mai mult, purtătoarea ei de cuvânt a spus că în ceea ce priveşte cariera, ea a luat o pauză de la telenovele şi de la campanii publicitare, iar acest lucru a alimentat şi mai mult zvonurile cum că naşterea fiului ei i-ar fi schimbat radical viaţa.

Natalia a născut prin cezariană într-o clinică din Buenos Aires, însă nu a stat prea mult timp în spital. Ea a plecat imediat acasă împreună cu fiul şi soţul ei, chitaristul Ricardo Mollo (54 de ani).

Ricardo şi Natalia sunt căsătoriţi din 2001 şi au un mariaj fericit. Vestea că cei doi au devenit părinţi a fost făcută publică de actorul Facundo Arana, prietenul Nataliei şi partenerul ei din “Înger sălbatic”. “Bine ai venit Merlin!” a scris el în ianuarie, pe contul său de Twitter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton