Homepage  / Vedete / Vedete străine

Natalie Portman a publicat o fotografie specială alături de cei doi copii

Natalie Portman a publicat o fotografie specială alături de cei doi copii

de Redactia Tvmania

Cu prilejul Zilei Mamei, Natalie Portman a ales să celebreze această ocazie specială și a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie emoționantă. 

În imagine, Natalie Portman își îmbrățișează cei doi copii, Aleph, în vârstă de 8 ani și Amalia, în vârstă de 3 ani. Și cum această fotografie vorbește de la sine, Natalie nu a mai adăugat și o descriere imaginii, ci doar a pus trei inimioare. Fotograful din spatele acestei imagini emoționante este chiar soțul lui Natalie, Benjamin Millepied.

Natalie Portman a mai publicat și o fotografie cu mama ei, alături de un mesaj special. 

„Prima binecuvântare de care am avut parte în viață a fost să fiu născută de mama mea, cea mai iubitoare, grijulie, generoasă, amuzantă, inteligentă, talentată, creativă persoană cu care mi-aș fi putut imagina că îmi voi petrece copilăria”, a spus Natalie.

Actrița a mai adăugat și faptul că acum se simte binecuvântată datorită copiilor.

 „Acum sunt binecuvântată de copiii mei care mă fac să zâmbesc și să râd în fiecare zi. Asta mă face să îmi apreciez mama și mai mult pentru lucrurile pe care le-a făcut pentru mine și pe care abia acum le înțeleg, pe măsură ce preiau de la ea spiritul matern.”

Fotografiile publicate de Natalie Portman sunt cu atât mai speciale cu cât ea este destul de discretă cu privire la viața personală. Natalie și Benjamin Millepied s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton