Homepage  / Vedete / Vedete străine

Natalie Portman, apariție senzațională la premiera londoneză a filmului „Thor: Iubire și tunete”

Natalie Portman, apariție senzațională la premiera londoneză a filmului „Thor: Iubire și tunete”
7

de Andra Stana,

„Thor: Love and Thunder”/„Thor: Iubire și tunete” se pregătește să fie lansat în cinematografele de la noi. Premiera este programată pentru ziua de vineri, 8 iulie 2022. Până atunci, pelicula poate fi deja urmărită de cinefilii din Statele Unite și Marea Britanie, printre altele. Recent, vedetele din noul „Thor” au participat la premiera londoneză a filmului. Dintre toți actorii prezenți la evenimentul organizat marți, 5 iulie, Natalie Portman a întors toate privirile. Iată cu s-a îmbrăcat actrița de 41 de ani.

„Thor: Love and Thunder”, Natalie Portman a întors toate privirile pe covorul roșu

Natalie Portman a fost ravisantă, marți, când s-a alăturat Ritei Ora și Tessei Thompson la premiera britanică a filmului „Thor: Love and Thunder”, la Londra, scrie dailymail.co.uk.

Actrița a arătat de-a dreptul senzațional într-o rochie mini roșie fără bretele. Creația Dior i-a pus în evidență picioarele suple. Portman a purtat o pereche de pantofi cu tocuri înalte roșii. Î ceea ce privește bijuteriile alese pentru eveniment, actrița a purtat doar câteva inele, tot cu pietre roșii.

În păr, vedeta din noul „Thor” a purtat o coroniță din trandafiri roșii, asortați perfect la nuanța rochiei. Câștigătoarea premiului Oscar a optat pentru un fard de ochi violet fumuriu și și-a asortat machiajul la ținuta ei, cu un strop de ruj roșu.

Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru lansarea „Thor: Love and Thunder”

Natalie a fost prezentă la premieră alături de soțul ei, Benjamin Millepied, care a arătat elegant într-o cămașă, jachetă și pantaloni negri.

De asemenea, lui Portman i s-a alăturat și cealaltă vedetă feminină a filmului, Tessa Thompson, care a emanat farmec într-o rochie aurie.

Cântăreața britanică Rita Ora a sosit braț la braț cu iubitul ei și regizorul filmului, Taika Waititi, strălucind într-o rochie în stilul anilor 1920. Rochia argintie a fost împodobită cu franjuri și încrustată cu diamante pentru un plus de strălucire.

Cântăreața britanică Rita Ora participă la premiera filmului „Thor: Iubire și tunet” la Leicester SquareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

O altă vedetă a filmului, Pom Klementieff, care o interpretează pe Mantis, a reușit o apariție ieșită din comun. A purtat o rochie neagră din piele și plasă, în timp ce a pozat alături de Natalie, Tessa și Taika.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton