Homepage  / Știri

Natalie Portman are mulţi fraţi falşi

Natalie Portman are mulţi fraţi falşi

de Redactia Tvmania

Actriţa din „Black Swan” (filmul se lansează pe 25 februarie 2011) este singură la părinţi şi crede că din această cauză are un grup atât de mare de prieteni, deşi recunoaşte că nu se distrează de fiecare dată când se află în preajma lor, relatează femalefirst.co.uk.

„Am fraţi falşi – în New York, am probabil 50 de persoane de care mă simt foarte ataşată – aşa că interacţionez constant, dar nu mă văd cu nici unul dintre ei în mod regulat”, a spus vedeta.

Natalie Portman  (29 de ani) s-a mutat de curând la Los Angeles şi este surprinsă să constate cât de mult îi place să trăiască acolo.

„Am fost mereu circumspectă în privinţa oraşului Los Angeles, apoi mi-am dat seama că îmi place. Dar toţi oamenii care contează în viaţa mea sunt în New York”.

„Am prieteni în Los Angeles şi mă văd cu ei în fiecare zi. Este pentru prima dată când mi-am făcut prietene apropiate. (n.r. – Creatoarele de modă) Kate şi Laura Mulleavy au un program asemănător cu al meu, aşa că putem să facem o plimbare sau să vizităm un muzeu în mijlocul zilei”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton