Homepage  / Articole

Natalie Portman: Christian Bale e insuportabil!

Natalie Portman: Christian Bale e insuportabil!

de Redactia Tvmania

Natalie Portman a fost cât pe ce să renunțe la rolul său din drama „Knight of Cups” (programată să aibă premiera în 2013). Actrița din „Black Swan” nu îl suportă pe colegul de filmări Christian Bale și, chiar dacă cei doi nu ar trebui să filmeze prea multe scene împreună, Portman a recunoscut că starul din „Batman” e insuportabil.

„Natalie nu îl suportă. Crede că e prea dificil, arogant și că e o rușine pentru profesia de actor”, a spus o sursă, citată de National Enquirer.

Natalie (31) și Christian (38) ar trebui să filmeze împreună scene care nu ar aduna mai mult de o oră, dar actorul din „The Dark Knight Rises” e mult prea perfecționist și vrea să fie mereu în centrul atenției, spre disperarea ei.

„Christian e mereu stresat când vine vorba de un rol al său. El insistă să reia de mai multe ori scena respectivă doar fiindcă nu a punctat bine o replică sau ceva de genul ăsta. Câteodată ajung să stea o noapte întreagă pe platourile de filmare doar pentru a-i satisface lui Christian obsesia pentru perfecțiune”, a mai menționat sursa.

Christian Bale e un om dificil, se știe

În 2008, în timp ce filma pentru „Terminator Salvation”, Bale a avut un acces de furie față de regizorul de platou, care a „îndrăznit” să intre în cadrul de filmare. Atunci, eroul din „Batman” i-a amenințat pe producători că se va retrage dacă regizorul nu va fi concediat.

Iată momentul în care Bale a cedat nervos:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=K2Kvoy-QenY[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton