Homepage  / Vedete străine

Natalie Portman, înșelată cu o tânără de 25 de ani. Decizia luată acum de soțul ei, Benjamin Millepied

Natalie Portman, înșelată cu o tânără de 25 de ani. Decizia luată acum de soțul ei, Benjamin Millepied
15

de Andra Stana,

Natalie Portman și soțul ei, Benjamin Millepied, păreau să formeze unul dintre cele mai fericite cupluri de la Hollywood. Recent, revista Voici a publicat un material în care afirma că coregraful și-ar fi înșelat soția. Ce face acum celebrul coregraf pentru a-și salva căsnicia.

Benjamin Millepied a înșelat-o pe Natalie Portman

Celebrul coregraf Benjamin Millepied a avut o aventură cu o femeie de 25 de ani, a scris publicația franceză Voici, citată de Page Six.

O sursă a confirmat, de asemenea, pentru DailyMail.com că Portman – care a participat la premiera filmului „May December” luna trecută la Festivalul de Film de la Cannes – și Millepied sunt încă împreună.

O sursă apropiată cuplului a afirmat că Millepied a avut o aventură „de scurtă durată” și că acum „s-a terminat”. Coregraful ar fi conștient că a făcut „greșeală enormă”, iar acum ar „face tot ce poate pentru a-și păstra familia unită”.

Natalie Portman, înșelată cu o tânără de 25 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Natalie Portman și Benjamin Millepied s-au căsătorit în anul 2012

Actrița în vârstă de 41 de ani, premiată cu Oscar, și soțul ei, dansator și coregraf, sunt căsătoriți din 2012.

O sursă a susținut pentru Page Six că cei doi s-au separat anul trecut. Cu toate acestea, scurta lor despărțire nu ar fi avut legătură cu presupusa aventură a acestuia cu tânăra de 25 de ani.

Faptul că ea ar fi descoperit această nouă aventură în luna martie a acestui an a aruncat din nou în aer căsnicia lor. Ceea ce complică lucrurile sunt fotografiile publicate în Franța care îl arată pe Millepied cu activista pentru climă Camille Étienne, care are 25 de ani.

Sursa Page Six a declarat că Portman și Millepied „încearcă să rezolve lucrurile” în acest moment. „Ben face tot ce poate pentru a o face pe Natalie să îl ierte. El o iubește pe ea și familia lor“, au mai spus aceștia.

„Natalie este incredibil de discretă când vine vorba despre viața ei personală și nu are intenția de a vorbi public despre acest subiect. Prioritatea ei cea mai mare este să își protejeze copiii și intimitatea lor”, a adăugat sursa respectivă.

Când a aflat, de fapt, Natalie Portman, despre infidelitatea soțului ei

Natalie și Benjamin au fost văzuți participând împreună la un concert al lui Beyoncé pe 26 mai la Paris, iar ulterior au fost fotografiați sărutându-se pe 29 mai în același oraș.

Revista Voici susține că Portman ar fi descoperit presupusa relație cu două luni mai devreme, în martie.

Portman și Millepied s-au întâlnit în 2009 pe platoul de filmare a filmului de groază psihologică „Black Swan”, de Darren Aronofsky, care i-a adus un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță.

Millepied a semnat coregrafia filmului și chiar a dansat în el.

Portman și Millepied, care s-au logodit în 2010 și s-au căsătorit doi ani mai târziu, au împreună un băiat, Aleph (12 ani), și o fată, Amalia, în vârstă de 6 ani.

Millepied a lucrat din nou la coregrafia pentru drama întunecată a lui Portman, „Vox Lux”, în 2018.

Cuplul nu a dat niciun indiciu despre viitoarele probleme atunci când Portman a postat o fotografie în care radiază și se țin de mână în luna august a anului trecut pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a lor.

‘Zece ani astăzi @benjaminmillepied, și continuă să fie din ce în ce mai bine…’, a scris ea la acea vreme.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton