Homepage  / Vedete / Vedete străine

Natalie Portman, nevoită să stea în carantină înainte de filmările peliculei „Thor”

Natalie Portman, nevoită să stea în carantină înainte de filmările peliculei „Thor”

de Redactia Tvmania

Natalie Portman a sosit săptămâna trecută la Sydney, Australia, pentru a începe filmările pentru producția Marvel Studios, „Thor: Love and Thunder”.

Cei de la The Daily Telegraph susțin că actrița este nevoită să stea în carantină la un hotel pus la dispoziție de guvernul Australiei și că nu este privilegietă, așa cum se pare că Nicole Kidman și soțul ei au fost în urmă cu  o lună, atunci când statul le-a permis să își petreacă cele 14 zile de carantină acasă.

Natalie Portman este însoțită de soțul ei Benjamin Millepied și de cei doi copii ai acestora, Amalia (3 ani) și Aleph (9 ani).

„Este în carantină la un hotel amenajat de guvern, la fel ca orice om obișnuit. Fără niciun tratament special ”, a declarat ziarului o presupusă sursă.

Actriţa Natalie Portman se întoarce în franciza „Thor“, în noua producţie regizată de Taika, „Thor: Love and Thunder“, în care va juca rolul unei versiuni feminine a super-eroului principal, scrie The Independent.

Vestea a fost anunţată în contextul în care cei de la Marvel Studios au anunţat lista filmelor noi care vor fi lansate până în 2020, printre acestea aflându-se sci-fi-uri ca „Black Widow“, cu Scarlett Johansson în rol principal, sau sequel-uri la „Doctor Strange“ şi „The Eternals“, cu Angelina Jolie şi Richard Madden.

Portman va relua rolul lui Jane Foster, alături de Chris Hemsworth, din cele două episoade anterioare, dar această dată personajul său va deveni o super-eroină, echivalentul feminin al lui Thor.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton