Homepage  / Vedete / Vedete străine

Natalie Portman s-a retras din proiectul HBO „The Days of Abandonment”. Producția filmului a fost anulată

Natalie Portman s-a retras din proiectul HBO „The Days of Abandonment”. Producția filmului a fost anulată

de Redactia Tvmania

Natalie Portman s-a retras din proiectul HBO „The Days of Abandonment”, o ecranizare după romanul „Zilele abandonului”, de Elena Ferrante, iar în urma acestei decizii, producția filmului a fost anulată.

Vestea a fost dată de HBO prin intermediul unui comunicat de presă, care precizează că Natalie Portman s-a retras din „motive personale”:

„Din motive personale neprevăzute, Natalie Portman s-a retras din lungmetrajul „The Days of Abandonment” produs de HBO Films, chiar înainte de începerea filmărilor. Din păcate, producția nu va merge mai departe ”, a declarat HBO într-un comunicat. „Ne pare foarte rău că nu vom putea aduce această frumoasă poveste pe ecran împreună cu talentatul nostru scriitor / regizor și distribuție. Trimitem mulțumirile noastre sincere distribuției, producătorilor și echipei noastre pentru toată pasiunea și munca depusă. ”

Portman a fost aleasă să joace rolul principal în proiectul care este o adaptare a romanului cu același nume scris de Elena Ferrante și apărut și la noi. Povestea o urmărește pe Tess (Portman), care și-a abandonat propriile vise pentru o viață stabilă de familie. Când este la rândul ei abandonată de soțul ei, viața ei își va pierde sensul. 

În acest proiect, Natalie Portman avea și rolul de producător executiv , împreună cu Sophie Mas, sub urmbrela companiei MountainA. Reprezentanții actriței nu au oferit niciun comentariu suplimentar.

Maggie Betts era cea care s-a ocupat de scenariu, dar avea și rolul de regizor și producător executiv al adaptării. Celine Rattray și Trudie Styler de la Maven Screen Media au fost, de asemenea, producători executivi, alături de Len Amato de la Crash & Salvage, Ferrante, Domenico Procacci de la Fandango și Maria Zuckerman. Lungmetrajul „The Days of Abandonment” urma să fie produs în asociere cu Medusa.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton