Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Natanticu, mesaj pentru fani după finala Asia Express: „Am fost singura echipă din concurs care…”

Natanticu, mesaj pentru fani după finala Asia Express: „Am fost singura echipă din concurs care…”

de Andreea Borcilă,

Cosmin și Eliza Natanticu au format una dintre cele nouă echipe care au participat în sezonul patru al concursului Asia Express. Cei doi au sperat până în ultima clipă că vor avea noroc să meargă mai departe pe Drumul Împăraților, însă competiția lor s-a oprit în semifinala show-ului. 

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Cosmin Natanticu a povestit despre ultimele momente petrecute în Israel, destinația finală de pe Drumul Împăraților. Actorul recunoaște că în ultimele săptămâni dinaintea eliminării, nu mai avea energia necesară să continue probele de foc, exact cum s-a întâmplat și la Ferma Vedetelor, concursul la care a participat în 2018. 

Atât Cosmin, cât și partenera sa Eliza au fost emoționați până la lacrimi după ce au aflat că au fost eliminați din concurs: mi-am dat seama că se termină și că nu mă mai întâlnesc cu asta. Mulți dintre cei care se uită la emisiune cred că e o făcătură, ei încă nu cred că noi am dormit la oameni acasă, că am fost nemâncați. Nici eu nu m-am așteptat (n.r. să plâng), aveam niște noduri în gât și nu-mi venea să cred că nu pot să vorbesc, să-mi iau la revedere de la colegi, a răspuns comediantul. 

Actorul spune că e la fel în viața de zi cu zi, iar atunci când lucrurile devin mult prea emoționante, încearcă să detensioneze atmosfera cu o glumă, la fel cum a făcut și în momentul eliminării, ceea ce le-a adus colegilor rămași un zâmbet pe buze: „în fiecare zi o luam de la capăt cu aceleași rugăminți, indiferent de locații și de oameni. Ține foarte mult și de noroc. Se și întâmplaseră lucruri în care noi tot timpul eram votați, mergeam la cursele pentru Ultima Șansă. Am fost singura echipă din Asia Express care nu a luat nicio imunitate, pentru a avea o zi sau două de odihnă la hotel, a lămurit el. 

Cei doi au stat zece săptămâni alături de celelalte echipe, împărțind și bune, și rele: aveam și două cufere și știam că șansele sunt foarte mici ca noi să fi avut piatra verde, iar surorile Buble să o aibă pe cea roșie. Cumva, eram pregătit să ieșim, dar aveam totuși o speranță, gândindu-mă că poate am noroc. Nu a fost, a continuat Natanticu la podcast. 

Sunt și lucruri pe care le-a învățat după experiența Asia Express: să spunem că eu cu Lizi ne ducem într-o vacanță. Dacă înainte eram un pic împrăștiați, acum sunt mult mai sigur pe mine. Oriunde mă duc într-un loc nou știu sigur că am cum să mă descurc. Înainte, mă bazam pe ceilalți, a mai povestit actorul de stand-up. 

Cum au ajuns Cosmin și Eliza să fie eliminați din Asia Express 

Din cele nouă echipe care au participat la emisiune, doar patru au ajuns în ultima etapă din Asia Express, în sezonul patru: Lidia Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi. 

Încă din primele zile în Israel, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că probele sunt mult mai dificile și că vor avea parte de un element-surpriză. Cuplurile de vedete au aflat că în cutiile despre care prezentatoarea TV le-a vorbit se află două nestemate verzi și una roșie. Ultimele echipe care ajung la ea din cursă vor alege un cufăr, care le va decide soarta din competiție.

Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori, însă un cufăr au primit și surorile Buble.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton