Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Natanticu, neînțelegeri cu Patrizia și Francesco: „E un concurs, nu m-am dus să-i dau în cap”

Natanticu, neînțelegeri cu Patrizia și Francesco: „E un concurs, nu m-am dus să-i dau în cap”

de Andreea Borcilă,

Cosmin și Eliza Natanticu au trecut în ultimele zile prin alte probe de foc la emisiunea „Asia Express: Drumul Împăraților”, însă una dintre ele le-a dat mari bătăi de cap. În timpul show-ului, atât echipa lor, cât și cea formată din Patrizia Paglieri și fiul ei Francesco au ajuns la o neînțelegere, care s-a rezolvat ulterior. 

Cosmin și Eliza Natanticu au rămas una dintre cele șase echipe care fac parte din Asia Express: Drumul Împăraților, sezonul patru. Pentru a se califica la primul Joc de Amuletă din Georgia în cea de-a 22-a ediție a emisiunii, concurenții au fost nevoiți să caute niște costume tradiționale într-o piață aglomerată, pentru ca ulterior să se îmbrace cu ele și să învețe un dans specific. Fiecare costum avea câte un semn distinct pentru fiecare echipă, iar Cosmin și Eliza au avut un smiley face (față zâmbitoare). 

În cadrul podcastului produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu), Cosmin Natanticu a povestit ce s-a întâmplat în prima misiune din acea zi: „chestia e că Lizi a luat costumul Patriziei, nici nu știam al cui e, și l-a pus mai în spate, dar era tot în zona de căutare. Când le-a mutat, unul dintre costume s-a desprins și nu am observat asta. Patrizia și Francesco au venit și nu au știut dacă e costumul întreg sau nu”, a început el la podcast. 

Toți concurenții care au găsit costumele s-au îmbrăcat în locul unde se aflau deja, însă Patrizia și fiul ei s-au grăbit să plece și, mult mai târziu, aveau să afle că nu aveau unul dintre costume întreg. Chiar și așa, echipa formată din Patrizia și Francesco nu a fost descalificată. 

Ce a fost cel mai urât e că ne-a întrebat Irina dacă știe cineva ceva, iar eu cu Lizi am zis că nu știm. În capul meu era că i-am pus deoparte costumul, dar nu că i l-am desprins, ne-am gândit că poate a fost altcineva care le-a desfăcut costumul, noi nici nu știam ce anume îi lipsește. Până la urmă e un concurs, nu m-am dus să-i dau în cap Patriziei. Noi am luat costumul, l-am pus mai în spate, apoi l-am adus la loc, dar nu am știut că s-a desprins una din piesele vestimentare. Nu i-am îngreunat deloc, a mai continuat Natanticu. 

Actorul recunoaște că a avut ocazia de a se întâlni cu Patrizia și cu Francesco și că le-a explicat care a fost situația: până la urmă, nu a afectat pe nimeni cu nimic concret, a precizat el. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton