Homepage  / Seriale / Televiziune

Naţional TV difuzează serialul coreean de epocă „Veterinarul”. Când e programat primul episod

Naţional TV difuzează serialul coreean de epocă „Veterinarul”. Când e programat primul episod

de Redactia Tvmania

„Veterinarul” este povestea unui bărbat din popor, interpretat de Cho Seung-woo, care ajunge să câștige încrederea regelui. Serialul coreean istoric va începe la postul Național TV pe 9 iunie, la ora 17.15.

Serialul „Veterinarul” – care are mai multe titluri internaționale, „The King’s Doctor” sau „Maui” – a fost lansat în ţara de origine în 2012 și spune, de-a lungul celor 50 de episoade originale, povestea lui Baek Kwang-hyun, un doctor veterinar modest din timpul dinastiei Joseon (suntem în Coreea, în secolul al XVII-lea). 

Baek Kwang-hyun (Cho Seung-woo) îngrijeşte cu pasiune caii de la curtea regelui, iar cu timpul devine un om de încredere al acestuia şi chiar doctorul său personal. Ascensiunea profesională a lui Baek Kwang-hyun este însă presărată cu numeroase obstacole, căci viața la curtea regală, acolo unde intrigile sunt la ordinea zilei și toată lumea vrea putere, poate fi periculoasă. 

În alte roluri joacă Yo-won Lee (ea este femeia pe care o iubește personajul principal), Seon Yu și Sang-woo Lee. 

 

Serialul Veterinarul

Pe protagonist îl putem vedea la Netflix

Pe micile noastre ecrane, interpretul lui Baek Kwang-hyun – actorul Cho Seung-woo (41 de ani) – a mai fost văzut în serialul „Străinul” (2017). Rolul din „Veterinarul” a fost, de altfel, primul rol într-un serial de televiziune pentru actorul coreean și i-a adus două premii la o gală de premiere de gen din Coreea, MBC Drama Awards 2012.

Dar fanii serialelor coreene îl pot revedea pe actor pe Netflix, unde sunt disponibile cele mai recente trei seriale ale sale.

„Viața”/„Life” (2018) este plasat la un spital universitar din Coreea de Sud și urmărește poveștile de viață ale pacienților și personalului medical, pe fundalul unui conflict mocnit între un doctor de la Urgențe și noul manager al instituției.

„Străinul”/„Stranger” (2017-2020) este un thriller polițist, foarte lăudat nu doar în țara natală și premiat pe la diverse gale. Producția are două sezoane și 29 de episoade. În zilele noastre, un procuror care, din cauza slujbei, a devenit un cinic incapabil să mai simtă empatie pentru oamenii prinși în anchetele sale, primește spre investigare cazul unei crime ciudate. Așa ajunge să facă echipă cu o detectivă curajoasă, dar ancheta lor devine dificilă din cauza corupției politice. 

„Sisif”/„Sijipeuseu: The Myth” (2021) este o producție SF cu 16 episoade, despre un inginer genial. Acesta vrea să afle adevărul despre moartea fratelui său și ajunge să afle tot felul de secrete periculoase. Mai mult, cunoaște o femeie care vine din viitor pentru a împiedica distrugerea lumii din cauza unui război.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton