Homepage  / Articole

Naţionala vrea spectacol, diseară, cu Andorra

Naţionala vrea spectacol, diseară, cu Andorra

de Redactia Tvmania

Elevii lui Victor Piţurcă au şansa de a câştiga a doua partidă consecutivă din debutul actualei campanii de calificare pentru Mondialele braziliene din 2014, în faţa modestei selecţionate a Andorrei, pe Naţional Arena din Capitală. După 2-0 în deplasarea cu Estonia de vineri, graţie golurilor marcate de Gabi Torje (Granada) şi Ciprian Marica (Schalke 04), “tricolorii” se întorc acasă pentru o partidă care se anunţă o simplă formalitate. Naţionala iberică e a doua cea mai slabă echipă europeană din ierarhia FIFA, după San Marino.

Focul la ei!

Astfel, principala problemă care se pune împotriva andorrezilor antrenaţi de Koldo Alvarez e scorul, mai ales pentru că golaverajul va fi principalul criteriu de departajare la finalul grupei de calificare, în cazul egalităţii de puncte.

În prima lor partidă din grupa noastră, din care mai fac parte Olanda şi Turcia (batavii i-au bătut pe turci cu 2-0), Andorra a încasat cinci goluri pe teren propriu de la selecţionata Ungariei.

Diseară, Piţurcă va miza probabil pe o formulă mai ofensivă decât cea din Estonia, având în vedere adversarul. Potrivit gsp.ro, formula probabilă de start îi va include pe Torje, Marica, Gicu Grozav (Petrolul) şi Alexandru Maxim (Pandurii Tg. Jiu), adică patru jucători de atac.

Iată partidele care se văd azi pe posturile noastre:

20.30, Antena 1, Andorra – România

21.30, Sport.ro, Austria – Germania

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton