Homepage  / Seriale

„NCIS: Hawaii”, cea mai nouă serie din populara franciză NCIS începe la AXN. Tot ce trebuie să știi

„NCIS: Hawaii”, cea mai nouă serie din populara franciză NCIS începe la AXN. Tot ce trebuie să știi

de Redactia Tvmania,

La aproape doi ani de la premiera mondială, AXN aduce și fanilor români ai celebrei francize „NCIS” al treilea, și cel mai nou, spin-off: „NCIS: Hawaii”, în original „NCIS: Hawai'i” (2021), cu Vanessa Lachey în rolul Jane Tennant. Iată tot ce trebuie să știi despre noul serial care începe azi pe AXN și va fi difuzat în porție dublă, în fiecare miercuri seara, de la ora 21.00.  

4 seriale NCIS

Populara franciză „NCIS” a început în 2003, cu un episod-pilot plasat în cadrul serialului „Justiție militară”/„JAG”. De-atunci, au mai crescut din trunchiul inițial „NCIS: Los Angeles” (2009), „NCIS: New Orleans” (2014) și „NCIS: Hawaiʻi” (2021). Toate împreună au adunat 964 de episoade, vreme de 43 de sezoane.

Primul „NCIS” este cel mai lung serial al francizei, cel mai recent sezon al său, al 20-lea, a avut premiera pe 19 septembrie 2022. Iar lucrurile nu se termină aici, din februarie 2022, se lucrează la primul spin-off internațional al francizei americane. „NCIS: Sydney” va fi plasat în Australia, jucat de actori australieni și este așteptat să aibă premiera anul acesta, pe Paramount+, conform The Hollywood Reporter.

„NCIS: Hawaii”, prima echipă NCIS condusă de o femeie

În minunatul decor al insulelor hawaiene, este urmărită activitatea echipei NCIS, de la baza navală Pearl Harbor. Șefa echipei este agentul special Jane Tennant (Vanessa Lachey), mamă celibatară, care de multe ori este nevoită să-și pună copiii pe locul al doilea, după job. 

Toate ingredientele, care-au făcut un succes din franciză, le vom regăsi și aici: anchete, personaje distincte, scene de acțiune și un pic de umor. 

„Mă simt de parcă aș fi într-un film: Platoon întâlnește Jurassic Park”, spune Vanessa Lachey despre filmările la noua serie NCIS.  

„Este o femeie puternică care le face pe toate: conduce această echipă, crește doi copii, își acordă credit și respectă tot ceea ce a făcut pentru a ajunge aici”, spune Lachey despre personajul său, Jane Tennant.  Potrivit tvinsider.com, actriței i-a plăcut atât de mult să facă antrenamentele tactice tipice ale forțelor de ordine încât a declarat că în premieră „există o scenă de luptă masivă și m-am simțit foarte bine!”.

Cine sunt actorii din „NCIS: Hawaii”

Alături de actrița din rolul principal, Vanessa Lachey, din distribuție mai fac parte canadianul Noah Mills, care are rolul Jesse Boone, secundul lui Tennant, actrița arabo-americană Yasmine Al-Bustami, în rolul Lucy Tara, dar și neo-zeelandezul Alex Tarrant (care joacă și în noul serial „Stăpânul inelelor”, de la Prime Video), în rolul Kai Holman.

„NCIS: Hawaii”, trailer

„NCIS: Hawaii”, sezonul 2

În SUA, „NCIS: Hawaiʻi” a ajuns acum la sezonul al doilea, în curs de difuzare pe CBS, iar următorul sezon este așteptat, ca de obicei, să aibă premiera în septembrie.

(P) Articol realizat în colaborare cu AXN.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton