Homepage  / Seriale / Seriale americane

„NCIS” merge mai departe. CBS a comandat oficial sezonul al 20-lea al serialului „NCIS: Anchetă militară”

„NCIS” merge mai departe. CBS a comandat oficial sezonul al 20-lea al serialului „NCIS: Anchetă militară”

de Mioara Tronaru,

Chiar fără agentul special Leroy Jethro Gibbs (interpretat de actorul Mark Harmon, care și-a anunțat anul trecut retragerea din serial), povestea „NCIS: Anchetă militară” (2003) continuă cu sezonul 20. Producătorii de la CBS au mai anunțat că și „NCIS: Los Angeles” și „NCIS: Hawaï” vor continua, în timp ce franciza se va îmbogăți și cu o variantă australiană, scrie premiere.fr.

„NCIS: Anchetă militară” continuă și în 2023

Mai mult decât un serial, „NCIS” a devenit de ceva vreme o adevărată franciză. Și în ciuda plecării lui Mark Harmon, producția va merge mai departe.

Sezonul al 20-lea tocmai a fost comandat oficial de canalul american CBS, confirmând astfel că serialul va continua și în 2023.

De acum încolo, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Brian Dietzen, Diona Reasonover și Katrina Law sunt cei cu care ne vom delecta în „NCIS”, alături de noul puști apărut în distribuție, Gary Cole. Cu toții sunt în continuare capabili să adune peste 11 milioane de telespectatori americani în fața televizoarelor în fiecare săptămână.

Și restul francizei se simte destul de bine. Două spin-off-uri au fost deasemenea reînnoite: „NCIS: Los Angeles” și „NCIS: Hawaï”. Primul, care are încă distribuția originală formată din Chris O’Donnell, LL Cool J, Linda Hunt și Daniela Ruah, a primit undă verde pentru sezonul al 14-lea, în timp ce al doilea, proaspăt lansat, și-a îndeplinit toate promisiunile și a primit dreptul la un al doilea sezon.

Mutare în Australia

Producătorii „NCIS” sunt atât de încântați de succesul obținut, încât franciza va fi exportată peste mări și țări, tocmai în Australia. CBS a anunțat că este pe cale să înceapă producția unui nou spin-off: „NCIS: Sydney”. Serialul va fi pe canalul local Network 10 și pe platforma de streaming Paramount+.

«NCIS» este una dintre francizele cele mai populare și mai lungi din lume, iar serialul «NCIS: Los Angeles» este preferatul fanilor. A avut un enorm succes în ultimii ani, iar noul «NCIS: Hawaï» îi calcă pe urme. Cu ajutorul lor, suntem capabili să extindem puterea acestei mari francize pe termen lung”, a declarat Kelly Kahl, președinte CBS Entertainment, într-un comunicat.

La noi, „NCIS: Anchetă militară” se poate vedea pe AXN și AXN White.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton