Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Ne vedem la Comic Con! Grupul Editorial Art va avea un stand la East European Comic Con (24 – 26 mai)

Ne vedem la Comic Con! Grupul Editorial Art va avea un stand la East European Comic Con (24 - 26 mai)

de Redactia Tvmania

Cele mai noi romane grafice, YA, fantasy, SF şi suspans ale Grupului Editorial Art vor fi disponibile în perioada 24 - 26 mai la East European Comic Con, cu reduceri de până la 30%.

De la Grafic, sunt disponibile: „Să înțelegem benzile desenate”, „Mici momente de iubire”, „BONE. Fuga din Boneville”, „Wonder Woman. Terra Unu. Volumul 1”, „Batman #1. Conclavul bufnițelor”.

De la Paladin, sunt disponibile: „Cronicile din Amber #1”, „Portalul îngerilor”, „Black Out”, „Inginerii Lumii Inelare”, „Povestea slujitoarei”.

De la Youngart, sunt disponibile: „Wonder Woman. Fiica războiului”, „Watership Down”, „O poveste haioasă”, „În Brooklyn crește un copac”, „Pachet Miss Peregrine”.

În plus, Grupul Editorial Art anunță și concurs: „Pregătește-ți costumul pentru o supersurpriză! Vino costumat la standul nostru (stand B1) duminică, 26 mai, între 14:00 – 16:00 și poți câștiga una dintre cele 20 de cărți oferite cadou pentru cei mai tari cosplayeri. Vom publica cele mai reușite costumații pe paginile de Facebook Paladin și Grafic și pe conturile de Instagram editurapaladin și editura.art.grafic”.

Nu-i bai nici dacă nu vii costumat! Cele mai proaspete titluri Youngart, Grafic şi Paladin vin la pachet cu un tote bag şic. Dacă ai cumpărat 3 cărți de la standul Art primești o sacoșă Paladin cadou. Iar la 6 cărți, primești un troler COOLtural din partea Grupului Editorial Art.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton