Homepage  / Articole

Nea Mărin are ajutoare noi la „Serviţi, vă rog!”

Nea Mărin are ajutoare noi la „Serviţi, vă rog!”

de Redactia Tvmania

Nea Mărin se face patron de bar şi restaurant în noul sezon al emisiunii “Serviţi, vă rog!”, difuzat în aceasta vară de Pro TV. Formatul şi regulile emisiunii se schimbă, iar în poveste apar noi personaje: doamna Baboi şi Liviu Vârciu.

Pe toată perioada verii, Nea Mărin îi aşteaptă pe turişti la restaurantul „său” din 2 Mai, unde vor avea parte de un tratament special. Vedetele vor fi cele care vor prepara mâncarea şi îi vor servi pe clienţi.

Şefa la bucătărie este nimeni alta decât doamna Bamboi, pregătită să stea cu ochii pe starurile autohtone care vor trece la cratiţă. Liviu Vârciu va fi prezent de această dată în postura de inspector!

El îşi va face apariţia atunci când toată lumea se aşteaptă mai puţin pentru a se asigura că localul funcţionează cum trebuie şi sunt respectate toate regulile. Cum disputele dintre el şi Nea Mărin sunt deja celebre, conflictele nu vor dispărea nici de această dată. În fiecare seară cei care vor ajunge la restaurantul aflat în Micul Golf vor lua parte la nişte superpetreceri, organizate chiar de Liviu Vârciu.

Turiştii aflaţi în 2 Mai care vor trece pe la terasa lui Nea Mărin vor da nas în nas cu vedete îndrăgite şi simpatizate care îi vor servi la bar, la restaurant, la cafenea, dar şi pe plajă. Veniturile obţinute vor fi donate în scop caritabil.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton