Homepage  / Știri / Televiziune

Nea Mărin şi Cristian Gog, urmărire ca-n filme

Nea Mărin şi Cristian Gog, urmărire ca-n filme

de Redactia Tvmania

Astăzi şi mâine, pe 30 şi 31 iulie, de la ora 20.30, la Pro TV, Nea Mărin îl va urmări ca în filme pe Cristian Gog, câştigătorul celui de-al doilea sezon al show-ului "Românii au talent".

În cea de-a doua ediţie a emisiunii „Serviţi, vă rog!”, tartorul vedetelor va tăia valurile fără teamă călare pe skijet.

Totul va porni de la încercarea lui Gog şi a lui Marius, iubitul Oanei Roman, de a trage chiulul şi de a profita de distracţiile dintr-un parc acvatic.

„Nea Mărin a aflat imediat unde suntem şi, după ce ne-a fugărit pe acolo, pe Marius l-a prins, dar eu am reuşit să iau telegondola şi să scap”, povesteşte Cristian Gog.

Convins că zbirul îl va ochi imediat dacă se plimbă pe faleză, Gog va decide să fugă în largul mării.

„Am văzut skijet-urile «parcate» pe malul mării şi am zis să încerc, nu mă mai dădusem niciodată cu o asemenea «jucărie». Am dat câteva ture, până l-am văzut pe Nea Mărin că mă urmăreşte tot pe skijet şi, colac peste pupăză, are o ditamai bâta în mână, nu o nuia, cum avea de obicei!”.

Cine iese învingător din această cursă pe apă şi cum se termină aventura mentalistului Gog veţi afla azi şi mâine la „Serviţi, vă rog!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton