Homepage  / Nu rata!

Nea Rață îi învață pe concurenții “Bake Off România” cum se construiește o casă de turtă dulce

Nea Rață îi învață pe concurenții “Bake Off România” cum se construiește o casă de turtă dulce

de Redactia Tvmania

Au mai rămas doar 10 concurenți în cortul “Bake Off România”, care luptă să își demonstreze măiestria în cofetărie și patiserie. Fiecare dintre ei are o personalitate puternică și s-a remarcat prin preparatele realizate până în acest moment, dar și prin simțul umorului. Următoarea ediție are tema biscuiți și fursecuri, iar Nea Rață va fi alături de ei pentru a face ce știe el mai bine: să ofere indicații despre cum se construiește o casă din turtă dulce.

Bake Off Romania

Probele cu care se vor confrunta concurenții vor crește tensiunea la bancurile de lucru, însă jurații Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu vor aduce voia bună și le vor oferi sfaturi utile într-un mod haios. Prinși în mijlocul acțiunii și stresați de timpul care nu este niciodată suficient, cei 10 concurenți vor uimi cu replici surprinzătoare.

Bake Off Romania - Robert

Bake Off Romania – Robert

Robert s-a remarcat încă de la primul episod prin preparatele sale, fiind și cel mai înalt concurent din cortul “Bake Off România”. În viața de zi cu zi, Robert montează uși de garaj, însă cu toate acestea pasiunea pentru cofetărie primează: „Mie îmi plac fursecurile pe mărimea mea!”.

Bake Off Romania - Ionela

Bake Off Romania – Ionela

Ionela este un personaj spumos, care cucerește prin naturalețe, iar replicile ei aduc mereu zâmbetul pe buzele juraților: „N-ai picioruș, nu ești macarons!”.

Bake Off Romania - Marinela

Bake Off Romania – Marinela

Marinela este o fire hotărâtă cu un simț al umorului ce reușește să treacă dincolo de bariera emoțiilor. Optimistă și curajoasă în a experimenta lucruri noi, ea spune: „Eu aș vrea să fac ceva cu ardei iute, dar sperăm să nu omorâm jurații!”.

Bake Off Romania - Carmen

Bake Off Romania – Carmen

Carmen este adepta plecăciunilor în fața cuptorului pentru a coace mai repede: „Doamne, ajută-mă să iasă bine, te rog! Vă rog să creșteți, să fiți frumoase, că bune sunteți!”.

Bake Off Romania - Daniel

Bake Off Romania – Daniel

Daniel a reușit să obțină din prima ediție insigna cofetarul săptămânii. Una dintre pasiunile lui este sportul, iar forța este unul din punctele sale forte, care îl ajută la frământat aluatul. Daniel este și foarte atent la detaliile din jurul său: „Cuptorul ăsta are dublă personalitate. Când se mai supără pe noi, ne mai dă câte o arsură!”.

Bake Off Romania - Erika

Bake Off Romania – Erika

Erika a trecut deja printr-o probă eliminatorie și este hotărâtă să dea mai mult. Deși migăloasă și atentă ca totul să iasă perfect, socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din cortul “Bake Off România”: „Mi-au ieșit niște plăcinte crăpate, dar asta e!”.

Bake Off Romania - Adrian

Bake Off Romania – Adrian

Adrian a primit ediția trecută insigna cofetarul săptămânii. La numai 16 ani, el i-a impresionat pe simpaticii jurați cu talentul și creativitatea sa. El stăpânește tehnica și are mici trucuri pe care le folosește: „Sper că e ce trebuie! Ar trebui să treacă un test, adică atunci când ridic lingura să curgă ca o panglică și să rămână un moț!”.

Bake Off Romania - Irina

Bake Off Romania – Irina

Irina este hotărâtă să fie cea mai bună, iar forța ei pentru a merge mai departe în competiție vine de la cei doi copii pe care îi poartă mereu în suflet: „Dacă mă faci să plâng acum, nu mai ies nici macarons, nu mai iese nimic!”.

Bake Off Romania - Mariana

Bake Off Romania – Mariana

Mariana, doamna profesoară de franceză, și-a dobândit calmul caracteristic în foarte mulți ani petrecuți la catedră. Diplomată și delicată, Mariana va demonstra că nu se dă la o parte de la muncile grele: „Ceea ce vedeți aici vor fi pereții și acoperișul!”.

Bake Off Romania - Mihaela

Bake Off Romania – Mihaela

Mihaela este adepta frumosului, reușind mereu să facă o prezentare uimitoare, însă la capitolul gust nu i-a impresionat pe cei trei jurați. Lipsa timpului și presiunea și-au spus cuvântul: „Am setat temperatura la 200 de grade la cuptor fără să îmi dau seama!”.

Luni, de la 20.30, cei 10 concurenți vor porni cuptoarele pentru noi probe de foc în cortul “Bake Off România”! Ce preparate sau situații îi vor determina pe concurenți să spună aceste replici, dar și cum le vor răspunde jurații, rămâne de văzut la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton