Homepage  / Articole

Nebunie la Londra, la avanpremiera Harry Potter

Nebunie la Londra, la avanpremiera Harry Potter

de Redactia Tvmania

„Harry Potter and the Deathly Hallows Part Two” are avanpremiera mondială astăzi, la Londra. Legendara poveste, care a adus încasări record atât producătorilor, cât şi scriitoarei britanice JK Rowling, se termină.

Fanii filmelor cu „Harry Potter” s-au adunat deja în Trafalgar Square. Premiera mult aşteptată va avea loc diseară, iar oamenii au venit din toate colţurile lumii pentru a-şi vedea actorii preferaţi.

Starurile din „Harry Potter” vor avea o apariţie pe covorul roşu instalat în Trafalgar Square în jurul orei 15.00, ora locală (17.00 la Bucureşti), anunţă presa internaţională. Tot astăzi, actorii principali vor saluta miile de fani care şi-au instalat deja corturile pe străzile londoneze.

Majoritatea actorilor principali vor fi prezenţi la primul screening al filmului. În frunte cu Daniel Radcliffe, actori şi-au făcut deja apariţia în oraşul de pe Tamisa. Dintre toţi, Emma Watson a fost una dintre vedetele cele mai lăudate pentru ţinuta ei.

Din toate colțurile lumii, pentru „Harry Potter”

Nu vor fi probleme de nici un fel, se laudă organizatorii. Aproape 8.000 de fani vor primi nişte brăţări speciale, care le vor permite să stea pe scaun în timpul proiecţiei. Tocmai din acest motiv, o coadă de aproape 3.000 de persoane s-a format deja cu multe ore înainte de împărţirea respectivelor accesorii.

Drumul spre Londra a fost unul lung pentru mulţi dintre cei care voiau cu tot dinadinsul să vadă în premieră cum se termină „Harry Potter”. Pe străzile londoneze au apărut oameni care anunţau, prin pancartele improvizate, că au venit tocmai din California sau chiar Argentina.

Lansarea în cinematografe a ultimului film al seriei, „Harry Potter și Talismanele Morții – Partea 2”, are loc în întreaga lume săptămâna viitoare, între 13 şi 15 iulie.

Fanii din România nu vor fi nevoiţi să aştepte mai mult, pentru că din 15 iulie pelicula intră şi pe marile ecrane româneşti.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton