Homepage  / Vedete străine

Ned Eisenberg a murit. Actorul din „The Marvelous Mrs. Maisel” și „Soția perfectă” avea 65 de ani

Ned Eisenberg a murit. Actorul din „The Marvelous Mrs. Maisel” și „Soția perfectă” avea 65 de ani

de Roxana Mirea,

Ned Eisenberg a murit, la vârsta de 65 de ani, duminică, 27 februarie. Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din „The Marvelous Mrs. Maisel”, „Soția perfectă” și „New Amsterdam”, și-a dat ultima suflare în casa sa din New York.

Ned Eisenberg a murit

Ned Eisenberg, un actor cunoscut pentru rolurile sale în seriale populare precum „Law & Order: Special Victims Unit” și „Mare of Easttown”, a murit la vârsta de 65 de ani.

Agentul lui Eisenberg, Jeanne Nicolosi, a confirmat luni, 28 februarie, pentru USA Today că Ned Eisenberg, cu o carieră în actorie, televiziune și teatru de patru decenii a murit duminică, 27 februarie, în casa sa din New York. De asemenea, Jeanne Nicolosi a împărtășit și o declarație a soției lui Eisenberg, actrița Patricia Dunnock, care a vorbit despre lupta împotriva cancerului a răposatului ei soț.

După cum ar spune Ned, a fost atacat de doi asasini foarte rari – colangiocarcinom și melanom ocular”, a declarat Patricia Dunnock. „De-a lungul a doi ani, el a luptat cu curaj împotriva cancerului, continuând să lucreze în show business pentru a se asigura că el și familia lui vor beneficia în continuare de asigurare medicală”.

În ce filme și seriale a jucat Ned Eisenberg

Ned Eisenberg a jucat numeroase roluri în producții de succes de-a lungul carierei sale, inclusiv pe avocatul apărării Roger Kressler în „Law & Order: SVU”, pe Sally Mendoza în filmul din 2004 regizat de Clint Eastwood „Million Dollar Baby” și pe fotograful Joe Rosenthal în filmul din 2006 „Flags of Our Fathers”.

De asemenea, actorul a jucat și în „The Marvelous Mrs. Maisel”, de pe Amazon, „The Blacklist”, „Person of Interest”, „The Good Wife”, „Madam Secretary”, „White Guler”, „New Amsterdam”, „NYPD Blue” și „30 Rock”.

Sursa Foto: Twitter

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton