Homepage  / Vedete româneşti

Nelu Cortea, prima reacție după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023. Ce mesaj a avut pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Nelu Cortea, prima reacție după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023. Ce mesaj a avut pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu
10

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii America Express 2023. Marea finală a show-ului de la Antena 1 a fost difuzată aseară, 26 martie, iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au luptat pentru premiul cel mare. Acum, Nelu Cortea a avut și prima reacție după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023.

Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023

Finala America Express-Drumul Aurului și-a desemnat câștigătorii. După o aventură plină de misiuni dificile, sezonul 5 al reality show-ului a fost câștigat de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

După ce toată lumea a aflat că ei sunt câștigătorii America Express 2023, Nelu Cortea a avut și o primă reacție. Acesta a publicat pe rețelele sociale un video cu trofeul America Express, dar și mai multe imagini cu el și Cătălin Bordea, dar și cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

În descriere, Nelu Cortea le-a felicitat pe artiste și le-a mulțumit pentru tot ce au făcut.

TROFEUL AMERICA EXPRESS! @bordeacatalin @americaexpressromania bravo, fetelor! Sunteți extraordinare și vă mulțumim pentru tot @andreeaantonescu @andreeabalanofficial”, a scris Nelu Cortea pe Instagram.

Ambele echipe au luptat cu toate forțele în marea finală America Express 2023. „Sunteți câștigătorii sezonului 5 America Express”, i-a anunțat Irina Fodor pe cei doi comedianți, care au izbucnit în lacrimi de fericire.

nelu-cortea-dupa-ce-el-si-catalin-bordea-au-castigat-america-express-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Îți vine să plângă, să mulțumești, să iei în brațe”, a spus Cătălin Bordea.

Eram doi nebuni care nu înțelegeau ce se întâmplă. (…) Nu am muncit pentru ce așa de mult în viața mea. A fost o aventură și un carusel… Nu există așa ceva. Nu se compară cu absolut nimic”, a spus și Nelu Cortea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton