Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nepoata lui Elvis, Riley Keough, a devenit mamă. Fiica regretatei Lisa Marie Presley a născut o fetiță, în secret

Nepoata lui Elvis, Riley Keough, a devenit mamă. Fiica regretatei Lisa Marie Presley a născut o fetiță, în secret
6

de Andra Stana,

La comemorarea Lisei Marie Presley, fiica ei, actrița Riley Keough, a dezvăluit că a născut o fetiță. Soțul lui Keough, Ben Smith-Petersen, a făcut anunțul în timp ce citea o declarație a soției sale, în timp ce aceasta stătea în primul rând la ceremonia emoționantă care a avut loc duminică dimineața la Graceland, în Memphis, Tennessee.

Fiica regretatei Lisa Marie Presley a devenit mamă

Soțul actriței Riley Keough a făcut aluzie la dezvăluirea surprinzătoare în timp ce citea un discurs, în timpul ceremoniei în care i-a oferit un tribut soacrei sale, Lisa Marie Presley, la Graceland, duminică. Ben Smith-Petersen a citit mesajul emoționant scris de Keough către regretata ei mamă.

Îți mulțumesc că mi-ai arătat că dragostea este singurul lucru care contează în această viață. Sper că îmi voi putea iubi fiica așa cum m-ai iubit tu pe mine, așa cum mi-ai iubit fratele și surorile“, scria în prima parte a scrisorii lui Keough către Lisa Marie Presley.

Nepoata lui Elvis, Riley Keough, a devenit mamăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Îți mulțumesc că mi-ai dat putere, inimă, empatie, curaj, simțul umorului, maniere, temperament, sălbăticie, tenacitate. Eu sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt un produs al inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale“, a mai transmis Riley Keough.

Keough, fiica lui Presley și a muzicianului Danny Keough, l-a cunoscut pe Smith-Petersen, un cascador australian, în timp ce filma „Mad Max: Fury Road” în 2012.

Smith-Petersen, care s-a căsătorit cu Keough în 2015, nu a dat mai multe detalii despre momentul în care s-a născut fiica lor și nici nu a dezvăluit numele ei.

Micuța este nepoata Lisei Marie Presley, care a murit săptămâna trecută la vârsta de 54 de ani. Unicul copil al lui Elvis a lăsat în urmă trei fiice și o nepoată.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton