Homepage  / Vedete / Vedete străine

Neslihan Atagül, din „Dragoste infinită”, are probleme mari de sănătate

Neslihan Atagül, din „Dragoste infinită”, are probleme mari de sănătate

de Redactia Tvmania

Anul nu a început foarte bine pentru actrița Neslihan Atagül, cunoscută din serialul turcesc „Dragostei infinită” . Deși îi mergea foarte bine în plan profesional, se pare că sănătatea i-a jucat feste. 

De câteva săptămâni presa turcă specula că ceva nu este bine în viața actriței și că ar avea probleme serioase de sănătate, zvonuri alimentate de absența acesteia de pe rețelele de socializare. 

Astfel, Neslihan a decis ca luni să își anunțe retragerea din proiectul „Fiica ambasadorului”/„Sefirin Kızı”, în care avea rolul principal. Deși nu a dorit să ofere prea multe informații, aceasta a specificat că sănătatea nu i-a mai permis să continue: 

„A venit momentul să mă despart de draga mea Nare, femeia pe care o simt atât de profund când o joc. Deși am tolerat situația, corpul meu nu a tolerat-o, așa că trebuie să mă odihnesc puțin „, a explicat Neslihan. 

Aceasta a profitat de  moment pentru a mulțumi publicului pentru sprijin, dar și să menționeze că în viitor o vom putea revedea în alte proiecte: 

„Sper să vă revăd curând cu alte povești”, și-a încheiat Neslihan postarea. 

 

 

 

Deși nu a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate, presa turcă a scris că actrița ar fi fost diagnosticată cu permeabilitate intestinală, o afecțiune a mucoasei intestinale. Patologia cauzează oboseală, diaree, umflături abdominale și dureri articulare, printre alte simptome, fără o cauză aparentă.

Ieșirea neașteptată a lui Neslihan Atagül lasă serialul „Fiica ambasadorului” fără protagonistă 

 

 

Partenerul lui Neslihan în serial a fost Engin Akyürek („Dragoste de contrabandă’). Conform dizioyuncu.com, filmările au avut loc în locuri pitoreşti din provincia Muğla, iar producţia a ajuns pe micile ecrane turceşti, la Star tv, spre sfârşitul lui 2019.

Neslihan a jucat-o pe Nare, fiica unui diplomat, care duce o viaţă luxoasă şi care se îndrăgosteşte de Sancar (Engin), un bărbat care nu este dorit de familia ei. Scenariul serialului „Fiica ambasadorului’ este scris de Ayşe Ferda Eryılmaz și Nehir Erdem, care au lucrat şi la „Lacrimi la Marea Neagră’/ „Sen Anlat Karadeniz’, serialul care a putut fi văzut la Kanal D.

După „Dragoste infinită’ (2015-2017), Neslihan a mai jucat în „Dip’, un thriller psihologic cu 8 episoade difuzat de platforma online Puhu TV. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton