Homepage  / Vedete / Vedete străine

Neslihan Atagül („Dragoste infinită”) a dat vestea pe care o aşteptau toţi fanii

Neslihan Atagül („Dragoste infinită”) a dat vestea pe care o aşteptau toţi fanii

de Redactia Tvmania

Actriţa Neslihan Atagül (25 de ani) a anunţat pe Facebook că se va întoarce pe platourile de filmare şi că va juca rolul principal în serialul „Kod Adi Intiharci”.

 

Producţia, realizată de compania TMC, va fi difuzată în 2018 de platforma online turcească Puhu TV. Partenerul lui Neslihan va fi de data aceasta actorul Ilker Kaleli, care a avut succes în Turcia, în ultimii doi ani, cu serialul „Poyraz Karayel”. Serialul „Kod Adi Intiharci” va fi regizat de Altan Dönmez, cel care a realizat şi „Furtună pe Bosfor”.

Imediat după terminarea filmărilor la „Dragoste infinită” (serial recompensat cu un Emmy), la începutul verii, Neslihan a plecat într-o vacanţă mai lungă alături de soţul ei, Kadir Dogulu. La întoarcere, actriţa a preferat să mai stea acasă şi să nu înceapă alt proiect. Ea nu şi-a neglijat contractele de publicitate cu diferite branduri din Turcia, fiind prezentă la evenimente, şedinţe foto şi în reclame.

Mult mai muncitor decât Neslihan a fost partenerul ei din „Dragoste infinită” („Kara Sevda”), actorul Burak Özçivit. Din vară şi până acum, acesta a filmat două pelicule, „Kardeşim Benim 2” şi „Can Feda”, cea de-a doua fiind în curs de finalizare. Mai mult, în ultimele săptămâni, el a fost într-un turneu de promovare a comediei romantice „Kardeşim Benim 2” (în care joacă alături de Murat Boz) prin mai multe oraşe din Turcia şi alte ţări europene, precum Germania şi Belgia. Anul viitor el va putea fi revăzut pe micile ecrane din Turcia într-un nou serial la postul Star TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton