Homepage  / Vedete / Vedete străine

Neslihan Atagül (“Dragoste infinită”) va începe, în curând, filmările la noul ei serial

Neslihan Atagül (“Dragoste infinită”) va începe, în curând, filmările la noul ei serial
3

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă Neslihan Atagül, protagonista serialului “Dragoste infinită”, difuzat anul trecut de Kanal D, se pregăteşte să revină pe platourile de filmare.

Cel mai recent proiect al ei, serialul „İntiharcı” (“Sinucigaşul”) va fi difuzat anul acesta de platforma online turcească Puhu TV. Conform tekmagazin.com, partenerul lui Neslihan (25 de ani) din acest serial este actorul Ilker Kaleli. Acesta va interpreta rolul unui psiholog, în timp ce Neslihan va fi un hacker.

Ilker şi-a făcut debutul în actorie în 2012, iar cea mai de succes producţie în care a jucat a fost “Poyraz Karayel”, difuzată în Turcia între 2015-2017.

Neslihan Atagül (“Dragoste infinită”) va începe, în curând, filmările la noul ei serial (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

După “Dragoste infinită”, Neslihan a luat o pauză de la seriale şi s-a concentrat doar asupra unor campanii publicitare în care a fost implicată şi asupra căsniciei ei. Chiar şi aşa, tabloidele turceşti au scris că ea şi soţul ei, Kadir Doğulu, nu se mai înţeleg, după numai un an şi jumătate de mariaj. Neslihan a recunoscut că au mai fost neînţelegeri între ei, însă a mărturisit că se iubesc la fel de mult.

Gurile rele spun că, în ultima perioadă, Kadir şi-a schimbat comportamentul faţă de soţia sa din cauza unei dezamăgiri profesionale.

Noul său serial, “Babamın Günahları” (“Păcatele tatălui meu”), a ieșit din grila postului turcesc Star TV după doar patru episoade din cauza audienţelor slabe. Mai mult, actorul în vârstă de 35 de ani ar fi început să petreacă nopţile prin cluburi şi să vină târziu acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton