Homepage  / Seriale / Vedete străine

Nesrin Cavadzade a fugit în vacanță ca să uite de problemele din ultima vreme. Ce-a pățit actrița din „Prețul fericirii”

Nesrin Cavadzade a fugit în vacanță ca să uite de problemele din ultima vreme. Ce-a pățit actrița din „Prețul fericirii”

de Redactia Tvmania

Turcoaica cu siluetă de invidiat, pe care o știm din serialele „Povestea noastră” și „Prețul fericirii”, amândouă difuzate cu mare succes de Kanal D, se află zilele acestea într-o vacanță de care avea cu siguranță nevoie, după toate necazurile care i s-au adunat pe cap în ultima vreme.

Mai întâi, și cu siguranță subiectul cel mai dureros, este despărțirea lui Nesrin Cavadzade de Gökhan Alkan, colegul ei de pe platourile de filmare de la „Prețul fericirii” (la noi, Kanal D a difuzat primele trei sezoane, la turci pe 10 mai s-a terminat sezonul 4).

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by nesrin cavadzade (@nesrin.cavadzade)

Nesrin Cavadzade (38 de ani) și Gökhan Alkan (33 de ani), în serial Șahika și Kerim, au anunțat în noiembrie, printr-o postare comună pe conturile de Instagram, că formează un cuplu în viața reală. La vremea respectivă, anunțul a făcut furori, toată lumea i-a felicitat și s-a bucurat pentru ei, presa a scris că îndrăgostiții și-au cunoscut părinții și se vorbea de o nuntă iminentă chiar în februarie 2021! 

 

Acum însă, lucrurile stau cum nu se poate mai diferit. Cei doi actori nu au mai fost văzuți împreună de mult timp, iar Nesrin a șters de pe contul său de Instagram toate pozele cu Gökhan (el, probabil nu așa supărat, nu a șters nimic și încă are poze îmbrățișând-o pe actriță). În plus, Nesrin a refuzat în repetate rânduri să răspundă papapazzilor care o întrebau de relație – „vă rog, prieteni, să nu vorbim despre asta” o citează ziarul Milliyet.

 

Supărare mare și la filmările „Prețul fericirii”

Atenție, spoilere! Dacă sunteți fan al serialului „Yasak Elma”/„Prețul fericirii” și așteptați episoadele noi la Kanal D (încă nu știm când intenționează postul să le aducă), atunci vă sfătuim să nu citiți mai departe.

Puține producții reușesc ce-a reușit serialul „Prețul fericii”: după patru sezoane tumultuoase, cu certuri nenumărate în culise, producția a fost reînnoită pentru la toamnă, când va continua la Fox Turcia cu sezonul 5.

Ultima controversă s-a petrecut la finalul sezonul 4 și a avut-o în prim-plan pe Nesrin Cavadzade. Actrița a fost scoasă din poveste într-o manieră dramatică după ce Nesrin ar fi făcut niște comentarii care i-au deranjat teribil pe șefii de la „Prețul fericirii”.

În primul rând, actrița a declarat presei că e greu să lucrezi la un serial de televiziune și ar prefera oricând să lucreze pentru o platformă digitală, asta după ce a apărut într-un rol mai mic în serialul Netflix „Bir Baskadir” (lansat recent de Netflix, e disponibil și la noi sub titlul „Ne-am întâlnit la Istanbul”). 

Apoi, s-ar fi certat cu o regizoare, s-a supărat că a fost ignorată și a plecat val-vârtej, după ce și-a închis telefonul. Nu ar fi prima dată când Nesrin face așa ceva – la fel a ieșit, cu uși trântite, din serialul „Povestea noastră” și nici azi nu e prietenă cu Hazal Kaya. 

Că regretă sau nu, cert e că nu mai face parte din echipa „Prețul fericirii”.

 

A pierdut bani din cauza unei scene de masturbare

La începutul lui mai, toate site-urile mondene turcești scriau că Nesrin a fost aleasă să fie imaginea brandului de înghețată Magnum. 

Însă, nici două săptămâni mai târziu, afacerea a fost anulată, oficial de comun acord. Neoficial, scriu tabloidele turcești, pentru că mai-marii companiei au fost șocați de ultima controversă în care e implicată actrița: au ieșit la iveală și toată lumea comentează în Turcia niște secvențe din scurtmetrajul „Bir Annenin Sonatı”, lansat toamna trecută, în care Nesrin se masturbează. Drept urmare, a fost urgent înlocuită cu Dilan Çiçek Deniz („Valurile vieții”).

 

Vacanță cu prietenele

Acum, după toate problemele recente, Nesrin a plecat în vacanță și n-a uitat să-și țină fanii la curent pe contul de Instagram. 

Actrița nu a dat informații și toată presa a presupus că e singură și suferindă, până când colega și prietena ei, Eda Ece, a urcat această poză pe contul ei, în care apar Şevval Sam, Melisa Doğu, Eda Ece, Nesrin Cavadzade și Gülenay Kalkan:

„Sezonul 4 din „Prețul fericirii” s-a terminat, fetele au plecat în vacanță. Suntem aici pentru sezonul 7 din „Totul despre sex”!

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by nesrin cavadzade (@nesrin.cavadzade)

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton