Homepage  / Filme Online / Netflix

Netflix a anulat serialul „Fate: The Winx Saga”, după doar 2 sezoane. Care este motivul

Netflix a anulat serialul „Fate: The Winx Saga”, după doar 2 sezoane. Care este motivul

de Andra Stana,

Fate: The Winx Saga a revenit pe Netflix în septembrie 2022. Din păcate, doar câteva săptămâni mai târziu, s-a aflat că serialul se opre;te la sezonul 2. „Fate: The Winx Saga” a fost anulat oficial, a anunțat showrunnerului său. Iată ce știm despre această anulare.

Un nou serial Netflix a fost anulat. „Fate: The Winx Saga” va avea doar două sezoane

„Fate: The Winx Saga” a debutat inițial pe Netflix în ianuarie 2021, iar sezonul 2a fost lansat în septembrie 2022. Sezonul 1 a avut șase episoade, în timp ce sezonul 2 a fost alcătuit din șapte părți.

Serialul lui Brian Young este o adaptare live-action a seriei animate Nickelodeon Winx Club.

O decizie cu privire la viitorul serialului a fost anunțată public pe 1 noiembrie 2022. Așadar, nu vom avea parte de un al treilea sezon al serialului de pe Netflix. Într-o postare pe Instagram, Brian Young a scris că serialul a fost anulat.

„Bună ziua tuturor! Așadar, nu este o veste amuzantă de împărtășit, dar Netflix a decis să nu meargă mai departe cu sezonul trei din Fate: The Winx Saga.”, a scris marți Brian Young, showrunnerul serialului, într-o postare pe Instagram. „Acest lucru este deosebit de greu pentru că știu cât de mulți dintre voi au iubit acest sezon.”

El a concluzionat: „Sunt atât de mândru de toți cei care au lucrat la acest serial și sunt atât de fericit că am reușit să spunem poveștile pe care le-am spus. Distribuția și echipa noastră au muncit din greu pentru a crea această lume și aceste personaje. Sunt recunoscător pentru fiecare dintre ei și pentru voi toți pentru că vă uitați. Au fost patru ani extraordinari. Sperăm să ne revedem în viitor! Cu multă dragoste. – Brian”

Al doilea sezon al serialului „Fate: The Winx Saga”, format din șapte episoade, s-a încheiat cu o serie de dezvăluiri care i-au schimbat jocul lui Bloom – inclusiv faptul că a fost pusă în stază când era copil în urmă cu 1.000 de ani – care a trimis-o într-o nouă misiune în Tărâmul Întunericului, unde a întâlnit-o în sfârșit pe femeia care i-a dat naștere cu mai bine de un secol în urmă.

În cel de-al doilea sezon al serialului au jucat Abigail Cowen în rolul lui Bloom, Hannah van der Westhuysen în rolul lui Stella, Precious Mustapha în rolul lui Aisha, Eliot Salt în rolul lui Terra, Elisha Applebaum în rolul lui Musa, Danny Griffin în rolul lui Sky, Sadie Soverall în rolul lui Beatrix, Freddie Thorp în rolul lui Riven, Robert James-Collier în rolul lui Saul, Miranda Richardson în rolul lui Rosalind, Theo Graham în rolul lui Dane, Jacob Dudman în rolul lui Sam, Ken Duken în rolul lui Andreas, Brandon Grace în rolul lui Grey și Paulina Chávez în rolul lui Flora.

Young a fost showrunner al dramei supranaturale, o adaptare live-action a popularului serial animat Winx Club. Young a fost, de asemenea, producător executiv alături de Judy Counihan și Kris Thykier.

Cât de urmărit a fost „Fate: The Winx Saga” pe Netflix

Bazat pe serialul de animație Nickelodeon Winx Club, Fate: The Winx Saga spune povestea lui Bloom (Abigail Cowen), o zână crescută de părinți umani care se înscrie la un internat pentru alte zâne, începe să învețe despre trecutul ei și se confruntă cu o amenințare atât pentru Lumea de dincolo magică, cât și pentru căminul ei pământesc.

Al doilea sezon a înregistrat 160.980.000 de milioane de ore vizionate la nivel global între 11 septembrie și 16 octombrie 2022.

Fate: The Winx Saga a fost în Top 10 Netflix timp de cinci săptămâni (la fel ca cel de-al cincilea sezon Cobra Kai).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton