Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix a anunţat când va fi lansat sezonul 4 din „La casa de papel”

Netflix a anunţat când va fi lansat sezonul 4 din „La casa de papel”

de Redactia Tvmania

„La casa de papel”, celebrul serial spaniol realizat de Netfilx, va reveni cu sezonul patru pe cunoscuta platformă online pe 3 aprilie 2020. Data lansării noului sezon a fost anunţată pe Instagramul celor de la Netflix. 

Sezonul 3 al serialului lansat anul acesta pe 19 iulie a fost primul realizat integral de Netflix. Cei de la Netflix au cumpărat drepturile producţiei la sfârşitul lui 2017, de la postul spaniol Antena 3, iar rezultatul a fost unul neaşteptat: „La casa de papel”, cu titlul internaţional „Money Heist”, a devenit cel mai vizionat serial de pe Netflix în altă limbă decât engleza. Iar Regizorul Jesús Colmenar a povestit jurnaliştilor cum s-a ajuns aici: „Faptul că Netflix a cumpărat drepturile acestui serial nu a schimbat cu nimic scenariul sau regia. Am făcut dintr-un serial spaniol un serial global. Ne-am dorit personaje iconice de la început. Nu ne-am dorit să arătăm o realitate spaniolă, ci una universală. Aşa că succesul pe care l-am obţinut la nivel internaţional nu ne-a surprins. Ne-am adresat şi ne adresăm în continuare tuturor”. 

Cel de-al patrulea sezon va avea 8 episoade şi, conform lavanguardia.com, acesta nu va fi ultimul, căci Netflix va face şi sezonul 5. În noile episoade fanii îşi vor putea revedea personajele preferate, printre ele Profesoul (Álvaro Morte), Tokyo (Úrsula Corberó), Rio (Miguel Herrán) şi Denver (Jaime Lorente), care vor fi gata de un nou jaf. Totodată se va afla şi care va fi soarta personajului Nairobi (Alba Flores), care, la sfârşitul sezonului 3, se afla într-o situaţie critică.

 

Vedeţi aici anunţul sezonului 4: 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

get ready for chaos 💥 money heist / la casa de papel returns april 3rd

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton