Homepage  / Știri

Netflix a anunțat castingul pentru rolul Prințului Harry, în sezonul 6 din „The Crown”. Ce caută creatorii serialului

Netflix a anunțat castingul pentru rolul Prințului Harry, în sezonul 6 din „The Crown”. Ce caută creatorii serialului

de Andra Stana,

Creatorii „The Crown”/„Coroana”, serialul de succes de pe Netflix, sunt în căutarea unui tânăr care să joace un rol important în sezonul 6 al producției.

Directorul de creație al serialului „The Crown”, Robert Sterne, a lansat un apel de casting la începutul acestei săptămâni pentru a spune că este în căutarea unui „tânăr actor excepțional” care să îl interpreteze pe Prințul Harry în următoarea serie.

Popularul show urmărește rivalitățile politice și poveștile de dragoste din timpul domniei reginei Elisabeta a II-a și evenimentele care au marcat a doua jumătate a secolului XX.

În prezent, există șase sezoane confirmate din „The Crown”, potrivit IMDB. Sezonul 5 va avea premiera pe 9 noiembrie 2022.

Se așteaptă ca cel de-a șaselea sezon să ajungă până la nunta lui Charles și a Camillei din 2005, aducându-i pe Harry și William – și relația lor cu tatăl lor – în centrul atenției ca personaje cheie ale dramei.

Apelul de casting a fost distribuit pe rețelele de socializare și spune că „este un rol semnificativ în această dramă premiată” și că se caută o asemănare fizică puternică, dar nu este necesară o experiență profesională anterioară.

În postare se mai precizează că tânărul actor și familiile lor vor primi „mult sprijin prin ceea ce a fost descris ca fiind un „proces creativ deosebit de satisfăcător”.

Ce trebuie să facă actorii care vor să îl joace pe Harry în „The Crown”

Toți tinerii actori care vor să își încerce norocul pentru un loc în distribuția „The Crown” trebuie să trmită un e-mail la [email protected]. Termenul limită este vineri, 15 octombrie. În mail trebuie să fie incluse următoarele informații:

Numele, vârsta, data nașterii și un selfie actual.

Unde ați aflat despre apelul de casting

Unde aveți domiciliul

Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să cereți permisiunea unui părinte sau tutore pentru a aplica și să includeți datele de contact ale acestuia.

Atașați un scurt videoclip (nu mai mult de 30 de secunde) în care să vorbiți despre ceva ce vă place să faceți.

Faceți un prim-plan pe cap și pe umeri în condiții bune de iluminare naturală și începeți prin a vă spune numele complet, vârsta și înălțimea. Este bine să fie realizat direct de pe telefonul mobil (i-movie sau echivalent android).

Cine o va interpreta pe Kate Middleton în serialul „The Crown”.  Actrița are doar 19 ani

În cel de-al șaselea sezon al serialului „Coroana / The Crown”, produs de Netflix, fanii familiei regale britanice o vor vedea, în sfârșit, și pe Kate Middleton. Mai precis, pe actrița care o va interpreta pe noua Prințesă de Wales și care a fost aleasă în urma unui casting ce s-a desfășurat pe perioada a mai multor luni.

Deși rolul nu este deloc unul de amploare, cu foarte puține scene, este extrem de așteptat. Iar cea care o va interpreta pe actuala soție a prințului William este o tânără care are doar 19 ani și niciun fel de experiență pe platourile de filmare.

 Cea care o va interpreta pe actuala Prințesă de Wales în producția celor de la Netflix este Meg Bellamy. Actrița în vârstă de 19 ani nu a mai apărut până acum pe micul ecran. Ea urmează să joace rolul uneia dintre cele mai faimoase femei din lume, Kate Middleton.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton