Homepage  / Filme Online / Netflix

Toate lucrurile bune se termină! Netflix a anunțat data premierei ultimului sezon al serialului „Lucifer”

Toate lucrurile bune se termină! Netflix a anunțat data premierei ultimului sezon al serialului „Lucifer”

de Redactia Tvmania

De fapt este a treia oară când se anunță finalul serialului „Lucifer” (2016), cu Tom Ellis în rolul Lucifer Morningstar. După ce a fost anulat de Fox (producătorul inițial, care-a făcut trei sezoane), a fost preluat de Netflix, care-a anunțat că sezonul 5 va fi ultimul, iar acum spune că sezonul 6 va fi ultimul. O mai fi loc de negocieri?

Serialul „Lucifer” a avut o evoluție destul de neobișnuită. Primul sezon a primit cronici mixte, audiențele, la fel, nu erau constante. Singurul lucru cu care părea că toată lumea este de acord era interpretarea lui Tom Ellis, pe care cea mai mare parte a criticilor o lăudau. Dar după primul sezon, audiențele au început să scadă și părea că nu se mai opresc din declin, așa că Fox a anunțat anularea serialului după trei sezoane. La numai o lună de la vestea cea proastă, Netflix a preluat producția și a făcut sezonul la patrulea. Noile episoade au entuziasmat deopotrivă fanii și criticii, ceea ce a dat curaj gigantului de streaming pentru încă un sezon. Al cincilea, care-a fost împărțit în două părți (una cu premiera în august 2020, a doua, în mai 2021), a fost anunțat din start ca fiind ultimul, dar, surprize-surprize!, în iunie 2020, „Lucifer” a mai primit încă un sezon, al șaselea, despre care ni se spune iarăși că va fi ultimul, care va avea doar 10 episoade și a cărei premieră va fi pe 10 septembrie 2021.

Pregătiți-vă batistele pentru ultimul sezon al serialului „Lucifer”!

În cursul panelului său de la Comic-Con@Home (ediția din 2021 a Comic-Con-ului de la San Diego, care-a avut loc în perioada 23 – 25 iulie), producătorii serialului „Lucifer au dezvăluit data lansării ultimului sezon, al șaselea. Într-un teaser de aproximativ un minut, Netflix anunță că ultimele episoade vor fi disponibile online de vineri, 10 septembrie 2021.

„Asta este, ultimul sezon din «Lucifer» e aici! Pe bune, de data asta”, consemnează cu umor sinopsisul oficial al serialului referindu-se la multele „finaluri” ale producției. „Pregătiți-vă să le spuneți adio lui Lucifer, Chloe, Amenadiel, Maze, Linda, Ella și Dan. Aduceți și batistele”.

Sezonul 6 din „Lucifer” va avea 10 episoade.

Trailer:


 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton