Homepage  / Netflix

Netflix a anunțat oficial că vor începe filmările pentru sezonul 4 din „Sex Education”

Netflix a anunțat oficial că vor începe filmările pentru sezonul 4 din „Sex Education”

de Cătălina Matei,

Anunțul oficial a fost făcut sâmbătă seară, în cadrul “TUDUM”, evenimentul global organizat de Netflix pentru fanii producțiilor de pe platformă. În acest moment, sezonul 3 poate fi urmărit în întregime pe Netflix.


“Sex Education” urmărește situațiile și dramele din punct de vedere al vieții sexuale prin care trec elevii unui liceu britanic (Moordale Secondary School). În sezonul 3 (care a debutat pe 17 septembrie), “clinica sexuală” condusă de elevii Otis (Asa Butterfield) și Maeve (Emma Mackey) și-a întrerupt activitatea, iar prietenia dintre cei doi este pusă sub semnul întrebării.

Odată cu apariția unei noi directoare, Hope Haddon, situația se schimbă radical pentru elevii liceului. Mai ales că în ultimul episod din sezonul 3, instituția de învățământ riscă să fie închisă, iar Maeve pleacă la studii în Statele Unite, imediat ce lucrurile se lămuresc între ea și Otis.


De altfel, sfârșitul sezonului 3 i-a făcut pe fanii serialului să se întrebe dacă personajul Maeve va mai apărea în sezonul următor.


Încă de la început, de la difuzarea primului episod, “Sex Education” a primit cronici favorabile, cei de la Rotten Tomatoes, unul dintre cele mai puternice site-uri de recenzii de filme și emisiuni TV din lume, acordându-i un procent de 96 % de opinii pozitive.


Serialul a fost apreciat în special pentru scenariul său, interpretările actorilor din distribuție și portretizarea atentă a problemelor sexuale cu care se confruntă adolescenții din ziua de azi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton