Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix a comandat încă un sezon, al cincilea, pentru serialul „Lucifer”. Din păcate, acesta va fi și ultimul

Netflix a comandat încă un sezon, al cincilea, pentru serialul „Lucifer”. Din păcate, acesta va fi și ultimul

de Redactia Tvmania

Anulat de Fox, apoi readus la viață de Netflix, „Lucifer” nu este încă mort. Cu câteva săptămâni înainte de lansarea sezonului 4 (pe 8 mai), platforma americană a anunțat că va urma încă un sezon, al cincilea, care însă va fi și ultimul.

Povestea lui Lucifer Morningstar (interpretat de actorul Tom Ellis), care a decis că e momentul să petreacă ceva timp de Pământ pentru a înțelege mai bine oamenii și și-a ales drept „domiciliu” Los Angeles-ul – Orașul Îngerilor, a început în 2015, a avut până acum 68 de episoade (a câte 45 de minute) și a strâns 6 nominalizări la diverse festivaluri.

„Suntem extrem de recunoscători față de Netflix, pentru că a readus la viață serialul nostru anul trecut și pentru că ne-a permis să terminăm povestea lui Lucifer așa cum vrem. În plus, încă și mai important, vrem să mulțumim fanilor pentru incredibila lor pasiune și susținere”, au declarat showrunner-ii Joe Henderson și Ildy Modrovich pe rețelele de socializare.

Nici actorul Tom Ellis nu a stat deoparte, a mulțumit fanilor pentru că i-au dat posibilitatea „Să terminăm această poveste așa cum merită”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton