Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix a lansat primul trailer al serialului „Selena: The Series”, despre viața regretatei cântăreței

Netflix a lansat primul trailer al serialului „Selena: The Series”, despre viața regretatei cântăreței

de Redactia Tvmania

După ce platforma de streaming Netflix a anunțat că premiera serialului va avea loc pe 4 decembrie, acum, aceștia au lansat și primul trailer al producției „Selena: The Series’, despre viața artistei.

 

În rolul Selenei o vom vedea pe actrița Christian Serratos, interpreta Rositei Espinosa în serialul TV The Walking Dead de la AMC, bazată pe banda desenată cu același nume. Producția va descrie copilăria și modul fulminant în care artista a ajuns să devină faimoasă, dar și alegerile dificile pe care ea și familia ei trebuie să le facă pentru a-și continua cariera muzicală.

Cu o voce puternică, carismă și un simț special al modei, Selena Quintanilla a revoluționat muzica Tejano, ajungând să fie premiată cu Grammy (în 1994). Din păcate, Selena a fost ucisă la doar 23 de ani, chiar atunci când succesul i se așternuse la picioare: a fost împușcată mortal pe 31 martie 1995 de șefa propriului fan club.

Serialul este realizat cu colaborarea familiei Selenei – artista cânta alături de fratele ei, A.B. Quintanilla, de sora ei, Suzette Quintanilla, dar și de soțul ei, Chris Perez. De asemenea, se știe distribuția serialului, rolul principal fiind interpretat de Christian Serratos („The Walking Dead’). 

Anunțat încă din 2018, „Selena: The Series’ va spune povestea de viață a artistei, de la fetița de 10 ani care începe să cânte alături de familia sa pe la diverse târguri până la momentele de glorie ale cântăreței îndrăgite de milioane de fani. Netflix nu a anunțat încă data premierei pentru „Selena: The Series’, dar se știe că, în primă fază, vor fi lansate șase episoade de câte o oră – ceea ce înseamnă că va exista și o parte (sezon?) a doua, scrie elle.com.

Despre Selena Quintanilla mai există un film celebru, din 1997, în care protagonistă era Jennifer Lopez (nominalizată la Globul de Aur pentru rol).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton