Homepage  / Netflix

Netflix a lansat trailerul noului „Rebelde”. Când va avea premiera

Netflix a lansat trailerul noului „Rebelde”. Când va avea premiera

de Roxana Mirea,

Fanii telenovelei „Rebelde” așteaptă cu nerăbdare lansarea remake-ului Netflix. Platforma de streaming a lansat trailerul noului serial „Rebelde” și a dezvăluit când va avea premiera. Cert este că nu mai aveți deloc mult de așteptat. Despe ce va fi vorba în noul serial și cine vor fi protagoniștii.

Când va avea premiera noul „Rebelde”, de la Netflix

Netflix lansează un remake al telenovelei „Rebelde”. Recent, platforma de straming a lansat trailerul și a dezvăluit că noul serial va avea premiera pe 5 ianuarie. MJ (Andrea Chaparro), Andi (Lizeth Selene), Luka (Franco Masini), Esteban (Sergio Mayer Mori), Dixon (Jeronimo Cantillo), Jana (Azul Guaita), Sebastian (Alejandro Puente) și Emilia (Giovanna Grigio) sunt vedetele noii versiuni „Rebelde”, o adaptare a telenovelei care făcea furori la începutul anilor 2000.

Ei bine, anii au trecut, iar vremurile s-au schimbat. Drept urmare, serialul aduce în atenția publicului noua generație, fiind mai apropiat de cel al unor producții precum „Elite”, unde studenții poartă uniforme „preppy”, spre deosebire de bluzele și fustele scurte purtate de actori în versiunea mexicană.

Este de la sinte înțeles că vechii actori nu vor mai juca în noua producție. Totuși, singura actriță din distribuția veche care va apărea în remake-ul realizat de Netflix este Estefanía Villarreal. Ea o va interpreta pe Celina Ferrer, care de această dată va fi directoarea școlii.

Despre ce este vorba în noul „Rebelde” de la Netflix

Serialul „Rebelde” de la Netflix este despre opt tineri, cu origini și vieți diferite. Toate drumurile lor se vor intersecta la liceul Elite Way School, unde vor concura în bătălia trupelor ca grup muzical.  Niciodată un boboc nu a câștigat premiul pentru cea mai bună trupă, dar totul se va schimba de acum înainte. Între timp, organizația secretă cunoscută sub numele de La Logia, își face apariția pentru a chinui viața tinerilor care merg împotriva regimului stabilit.

„O altă generație vine la Elite Way School pentru a-și îndeplini visurile muzicale, dar mai întâi tinerii vor trebui să înfrunte un inamic cunoscut: La Logia, o societate secretă”, se arată în rezumatul oficial al serviciului de streaming.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton