Homepage  / Netflix

Netflix a lansat trailerul pentru „Tiger King 2”. Când va avea premiera

Netflix a lansat trailerul pentru „Tiger King 2”. Când va avea premiera

de Roxana Mirea,

Netflix a lansat trailerul pentru Tiger King 2. Saga plină de culoare a celor mai notorii proprietari de feline de talie mare din America continuă. Faima bruscă și atenția nedorită din partea autorităților încing spiritele și dezvăluie câteva revelații uimitoare.

Despre ce este vorba în Tiger King 2

Cu Joe Exotic în spatele gratiilor și Carole Baskin apropiindu-se de deținerea grădinii zoologice cu reputație proastă, saga nominalizată la Emmy își continuă cursul întortocheat cu Tiger King 2, pe măsură ce apar noi revelații despre motivațiile, poveștile și secretele celor mai notorii proprietari de feline de talie mare din America. Vechi dușmani și inamici, inclusiv Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover și James Garretson, se întorc pentru un alt sezon de crimă, haos și nebunie.

Trailerul, lansat de Netflix, revine la „crima, haosul și nebunia” care au caracterizat prima serie – bogăție, arme, grădini zoologice private extinse din Oklahoma și Florida și, bineînțeles, tigri.

Primul serial a avut premiera în luna martie a anului trecut, la începutul pandemiei Covid în SUA și, ulterior, a devenit cel mai vizionat serial din țară, dar și un succes internațional, transformându-și peste noapte participanții în subiecte de dezbatere acerbă.

Tiger King 2 va avea premiera la Netflix, pe 17 noiembrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton