Homepage  / Netflix

Netflix a publicat primele imagini din Bridgerton, sezonul 3. Noile episoade prezintă povestea lui Penelope și a lui Colin

Netflix a publicat primele imagini din Bridgerton, sezonul 3. Noile episoade prezintă povestea lui Penelope și a lui Colin
5

de Roxana Mirea,

Netflix a publicat primele imagini din „Bridgerton”, sezonul 3. Fotografiile ni-i dezvăluie pe Penelope Featherington, interpretată de Nicola Coughlan, și pe Colin Bridgerton, interpretat de Luke Newton. Noile episoade se bazează în mare parte pe cea de-a patra carte a scriitoarei Julia Quinn, „Îndrăgostită de domnul Bridgerton”.

Netflix a publicat primele imagini din Bridgerton, sezonul 3

Netflix a dezvăluit primele fotografii oficiale din „Bridgerton”, sezonul 3, care se concentrează pe povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan), care este și Lady Whistledown, și Colin Bridgerton (Luke Newton). Imaginile au fost făcute publice sâmbătă, în timpul evenimentului global al fanilor Netflix, Tudum din Sao Paulo, Brazilia.

În două dintre fotografiile împărtășite, Penelope și Colin își aruncă priviri și chiar se apropie unul de celălalt. Într-o altă poză, Penelope stă la o fereastră privește gânditoare. Sezonul 3 se bazează în mare parte pe cea de-a patra carte a scriitoarei Julia Quinn, „Romancing Mister Bridgerton”, care pune accentul pe relația dintre Penelope și Colin. Cartea a fost tradusă și la noi, cu titlul „Îndragostită de domnul Bridgerton”.

Netflix a publicat primele imagini din Bridgerton, sezonul 3. Noile episoade prezintă povestea lui Penelope și a lui ColinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Povestea din Bridgerton, sezonul 3

Potrivit sinopsisului oficial, următorul sezon o găsește pe Penelope renunțând la pasiunea pe care o are de mult timp pentru Colin, după ce a auzit cuvintele denigratoare ale acestuia despre ea în sezonul trecut. Cu toate acestea, ea a decis că este timpul să își ia un soț, de preferință unul care să îi ofere suficientă independență pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Dar, lipsită de încredere, încercările lui Penelope în privința căsătoriei eșuează spectaculos.

Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu un nou look și cu un simț serios al mândriei. Dar este descurajat să realizeze că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna așa cum era, îl ignoră. Dornic să-i recâștige prietenia, Colin se oferă să fie mentorul lui Penelope în ceea ce privește încrederea în sine, pentru a o ajuta să-și găsească un soț în acest sezon. Dar când lecțiile sale încep să funcționeze un pic prea bine, Colin trebuie să se confrunte cu întrebarea dacă sentimentele sale pentru Penelope sunt cu adevărat doar prietenești.

Ceea ce complică lucrurile pentru Penelope este ruptura cu Eloise, care și-a găsit o nouă prietenă.

Primele două sezoane din „Bridgerton” sunt difuzate acum pe Netflix.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton