Homepage  / Filme Online / Netflix

Netflix aduce povestea Annei Karenina în zilele noastre, în noul serial rusesc „Anna K”

Netflix aduce povestea Annei Karenina în zilele noastre, în noul serial rusesc „Anna K”

de Redactia Tvmania

Primul serial rusesc pe care îl va realiza Netflix este conceput ca „o repovestire fastuoasă și contemporană a romanului clasic scris de Lev Tolstoi, «Anna Karenina»”. Rolul faimoasei eroine literare va fi jucat de actrița Svetlana Khodchenkova, scrie deadline.com

 

Frumoasa actriță rusoaică Svetlana Khodchenkova (38 de ani) a jucat alături de Gary Oldman, John Hurt și Colin Firth în celebrul „Un spion care știa prea multe” / „Tinker Taylor Soldier Spy” (2011), nominalizat la trei premii Oscar, dar și în „Wolverine” (2013), alături de Hugh Jackman, Ian McKellen și Patrick Stewart. Restul distribuției încă nu a fost anunțat.

„Suntem mândri să anunțăm primul nostru serial rusesc, realizat împreună cu 1-2-3 Production. Echipa lor talentată de scenariști, regizori și producători a creat un serial captivant și plin de imaginație. Suntem încântați să le aducem abonaților noștri din Rusia și din întreaga lume viziunea lor asupra acestei povești atât de apreciate”, a declarat Michael Azzolino, directorul diviziei pentru seriale originale de la Netflix. 

 

Netflix va realiza serialul „Anna K”, inspirat de „Anna Karenina”, celebrul roman al lui Lev Tolstoi 

De asemenea, reprezentanții studiourilor rusești 1-2-3 Production, Valeri Fedorovich și Evgheni Nikishov, au spus: „Suntem extrem de onorați că echipei noastre i s-a încredințat crearea primului serial de televiziune rusesc comandat de o platformă cu peste 200 de milioane de abonați la nivel mondial.

Acest efort este emoționant și provocator, dar sperăm că vom putea ajunge la inimile oamenilor din Australia și până în Brazilia, pentru că serialul se concentrează pe una dintre operele literare fundamentale dedicate iubirii”. 

 

Scenariul serialului va fi scris de Roman Kantor și Maria Mikulina, iar regia va fi semnată de Natașa Merkulova, Aleksei Chupov, Valeri Fedorovich, Evgheni Nikishov și Roman Kantor. Acțiunea serialului are loc în contemporaneitate, în Rusia modernă.

În centrul ei se află socialista Anna Karenina, soția viitorului guvernator al Sankt-Petersburgului, care începe o relație amoroasă cu Vronsky, elegantul moștenitor al unui imperiu al aluminiului. Această aventură scapă rapid de sub control, amenințând echilibrul familial și relațiile sociale ale celor doi îndrăgostiți. 

 

Povestea este plasată în Moscova cosmopolită, în Sankt Petersburgul plin de istorie și în zona rurală a Rusiei, explorând teme ca pasiunea, loialitatea și imposibilitatea de-a scăpa de forța iubirii, care îi poate elibera pe eroi sau le poate aduce sfârșitul. 

 

Scenaristul Roman Kantor a declarat despre povestea la care lucrează:

„A aduce «Anna Karenina» în Rusia secolului al XXI-lea și a lansa această poveste în întreaga lume în limba sa originală, cu ajutorul Netflix, este un vis devenit realitate. Literalmente, ideea acestui serial mi-a venit în vis și de atunci îmi doresc să o pun în practică”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton