Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix anunță finalul „House of Cards”, după scandalul cu Kevin Spacey. Compania pregătește un spin-off al serialului

Netflix anunță finalul „House of Cards”, după scandalul cu Kevin Spacey. Compania pregătește un spin-off al serialului

de Redactia Tvmania

Serialul „House of Cards” ajunge la final odată cu sezonul șase, care se află în producție. Vestea a fost confirmată de compania Netflix, informează variety.com.

 

Netflix a decis ca sezonul șase al serialului care a intrat în producție la începutul lunii octombrie și care va avea premiera în 2018, va fi cel care va încheia seria. Potrivit presei de peste ocean, vestea anunțului a fost luată în urma scandalului în care Kevin Spacey este acuzat de actorul Anthony Rapp de hărțuire sexuală, toate acestea având loc pe vremea când actorul avea numai 14 ani. Sursele spun însă că decizia ar fi fost luată în vară, cu câteva luni bune înainte de izbucnirea acestui scandal.

 

Canalul de streaming Netflix și compania de producție a serialului „House of Cards”, Media Rights Capital au trimis, luni, către presă un comunicat comun:

 

„Media Rights Capital și Netflix sunt profund tulburate despre dezvăluirile ce îl vizează pe Kevin Spacey. Ca răspuns la acuzațiile aduse, reprezentanți ai ambelor companii s-au deplasat la Baltimore în această după-amiază pentru a se întâlni cu membrii echipei de producție și a ne asigura că se vor simți în continuare în siguranță și că au parte de toată susținerea. Conform programului, Kevin Spacey nu lucrează, în aceste momente, pe platourile de filmare”, au fost precizările transmise în cadrul comunicatului.

În același timp, Netflix are în pregătire, scrie PageSix.com, un spin-off al celebrului serial. Deocamdată nu a fost luată o decizie în privința scenariului, însă sursele citate precizează că favorită ar fi povestea care îl are în centru pe Doug Stamper (Michael Kelly), sfătuitorul președintelui Underwood (Kevin Spacey).

 

Serialul „House of Cards” este o dramă politică americană bazată  pe romanul cu același nume scris de  Michael Dobbs. Pe lângă rolul avut în cadrul serialului, Kevin Spacey este și producător executiv „House of Cards”. Din anul 2013, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy de 53 de ori.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton