Homepage  / Seriale

Netflix anunță noi episoade ale seriei „Disenchantment”

Netflix anunță noi episoade ale seriei „Disenchantment”

de Redactia Tvmania

Creat de Matt Groening, serialul „Disenchantment” este o comedie fantasy, pe care Netflix a lansat-o în luna august a acestui an. Noile episoade ale primului sezon vor avea premiera în 2019, iar încă 20 de episoade au fost comandate și vor fi lansate în 2020 și 2021.

Matt Groening: „Suntem încântați să continuăm această extraordinară călătorie alături de Netflix. Rămâneți alături de noi pentru mai mult suspans și pentru schimbări neașteptate în evoluția poveștii și a personajelor”.

În „Disenchantment”, utilizatorii sunt purtați prin Dreamland, un regat medieval aflat în ruină, unde vor urmări aventurile tinerei Bean – o prințesă amatoare de alcool, ale bătăiosului ei elf însoțitor – Elfo – și ale demonului ei personal – Luci. Pe parcurs, acest trio excentric va întâlni căpcăuni, spiriduși, harpii, drăcușori, troli, morse și mulți nătărăi.

În serial, vocile personajelor sunt dublate de Abbi Jacobson (“Bean”), Nat Faxon (“Elfo”) și Eric Andre (“Luci”), alături de John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding și Lucy Montgomery.

Noi episoade din „Disenchantment” vor fi disponibile în 2019, 2020 și 2021:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton