Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix anunță primele filme și seriale bazate pe poveștile lui Mark Millar

Netflix anunță primele filme și seriale bazate pe poveștile lui Mark Millar

de Redactia Tvmania

Printre producțiile semnate de Mark Millar care urmează a fi lansate pe Netflix se află filme – „Empress”, „Huck” și „Sharkey The Bounty Hunter” – și seriale – „Jupiter’s Legacy” și „American Jesus”.

Netflix a achiziționat anul trecut compania Millarworld, deținută de Millar, iar de atunci a dezvoltat proiecte împreună cu scenaristul Mark și Lucy Millar, printre care și „The Magic Order”, primul serial de benzi desenate de la Netflix.

Mark Millar: „Eu și Lucy, soția mea, lucrăm de 11 luni împreună cu Netflix, iar totul se desfășoară așa cum am sperat. Să vezi un film bazat pe munca ta este extrem de incitant, însă atunci când mai multe lucrări care îți aparțin capătă forma unor filme sau seriale într-un timp atât de scurt – și, mai ales, la această calitate și împreună cu asemenea echipe – este de-a dreptul extraordinar. Sunt scenariști și regizori cărora, de-a lungul timpului, le-am scris pentru a-i felicita și pentru a mă declara fan, iar acum – la Netflix – am ajuns să lucrăm împreună. E cel mai creativ și impresionant mediu în care am lucrat vreodată și – zi de zi – sunt nerăbdător să pornesc computerul și să încep să lucrez“.

 

Printre serialele care vor fi lansate se numără:

„Jupiter’s Legacy”

Jupiter’s Legacy pornește de la povestea primilor super-eroi, care și-au dobândit puterile în anii ’30. În prezent, copiii acestora încearcă să se ridice la nivelul părinților lor, venerați de generații. Steven S. DeKnight (Marvel’s Daredevil, Spartacus, Buffy the Vampire Slayer) va fi producătorul executiv, alături de Lorenzo di Bonaventura și Dan McDermott. DeKnight va și regiza primul episod al serialului.

 

„American Jesus”

American Jesus (spaniola/engleză) redă povestea unui băiat de 12 ani, care descoperă – pe neașteptate – că este Iisus Hristos. Poate transforma apa în vin, îi poate însănătoși pe cei bolnavi și, de ce nu, îi poate trezi la viață pe cei morți. Cum va gestiona el lumea, așa cum a devenit între timp? Everardo Gout (Marvel’s Luke Cage, Sacred Lies, Mars, Banshee, Aqui En La Tierra) și Leopoldo Gout (Molly’s Game, Instinct) vor fi producătorii serialului, iar Everardo Gout va fi și regizor.

 

Printre filmele care vor fi lansate se numără:

„Empress”

Regina Emporia este măritată cu cel mai rău dictator din galaxie (la propriu) – Regele Morax. Odată ce evadează, Emporia și familia ei trebuie să se ascundă de Morax și armata lui, chiar dacă acest lucru implică să se teleporteze de pe o planetă pe alta. Scenarista Lindsey Beer (Kingkiller Chronicle, Sierra Burgess is a Loser – care urmează să fie lansat de Netflix și Wizards of Once) este cea care adaptează benzile desenate, iar Joe Roth și Jeff Kirschenbaum (The Voyage of Doctor Dolittle, Maleficent) vor fi producătorii filmului.

 

„Huck”

Aflat într-un oraș liniștit de la malul mării, Huck își folosește puterile pentru a face fapte bune în fiecare zi, iar vecinii săi răspund acestor favoruri păstrându-i secretul. Totul se termină când un nou venit alertează presa, declanșând o adevărată furtună mediatică. Această întâmplare îl determină pe Huck să pornească într-o aventură care va schimba totul. Ted Melfi (Hidden Figures, St. Vincent) este cel care adaptează benzile desenate, iar Neal H. Moritz și Toby Jaffe vor fi producătorii filmului.

 

„Sharkey The Bounty Hunter”

Acțiunea se petrece într-un univers science fiction, în care Sharkey este un vânător de recompense care caută criminali în întreaga galaxie. Ajutat de partenerul său, Sharkey se află în cea mai importantă căutare din cariera sa. Sharkey the Bounty Hunter va fi adaptat și publicat anul viitor, iar scenariul este realizat de Michael Bacall (Scott Pilgrim vs. the World, 21 Jump Street).

 

Despre Mark Millar și Millarworld

Millarworld (o filială Netflix) este o companie de entertainment condusă de Mark și Lucy Millar. Benzile desenate Millarworld, precum Wanted, Kingsman, Reborn, Empress, Kick-Ass, Jupiter’s Legacy și multe altele, au avut un impresionant succes global, inspirând proiecte de publishing sau cinema, de modă, mai multe jocuri, jucării și nu numai. În anii petrecuți la Marvel, Mark a scris câteva dintre cele mai importante cărți ale generației sale, având o influență puternică asupra Marvel Cinematic Universe. Cartea sa – „The Ultimates” – a fost declarată de Time Magazine ca fiind Cartea de Benzi Desenate a Deceniului, iar „Red Son” este cel mai de succes roman de benzi desenate al tuturor timpurilor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton