Homepage  / Netflix

Netflix anunță serialul „Moștenirea lui Jupiter”, adaptare după Mark Millar

Netflix anunță serialul „Moștenirea lui Jupiter”, adaptare după Mark Millar

de Redactia Tvmania

În 2017, Netflix a cumpărat Millarworld, editură de benzi desenate creată de Mark Millar, și de atunci toată lumea așteaptă prima adaptare. Dar așteptarea se va termina abia anul acesta, când va ajunge pe platforma de streaming „Moștenirea lui Jupiter”, în original „Jupiter’s Legacy”.

Serialul este cu atât mai așteptat cu cât showrunner-ul seriei este Steven S. DeKnight, care a mai făcut „Daredevil”, „Buffy…”, „Spartacus”, iar în distribuție au fost anunțați Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade și Matt Lanter.

Din comunicatul de la Netflix, aflăm că este vorba despre o adaptare după romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitely, că va fi vorba despre supereroi, iar acțiunea urmează să acopere mai multe decenii și să abordeze complexitatea relațiilor de familie, putere și loialitate.

Sinopsisul oficial arată astfel: „După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția. Tensiunile cresc atunci când tinerii supereroi, dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde”.

„Moștenirea lui Jupiter” are opt episoade și e lansează vineri, 7 mai, exclusiv pe Netflix. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton