Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix anunță sezonul 5 și ultimul al serialului „La casa de papel”

Netflix anunță sezonul 5 și ultimul al serialului „La casa de papel”

de Redactia Tvmania

Platforma de streaming Netflix a anunțat că serialul-fenomen „La casa de papel” ajunge la final cu sezonul 5, a cărui producția a început pe 3 august. Partea a 5-a a seriei va avea 10 episoade, iar filmările au început mai întâi în Danemarca, apoi se mută în Spania și Portugalia.

Distribuției li s-au alăturat actorii Miguel Ángel Silvestre („Colecția Velvet” și „Sense8”) și Patrick Criado („Jocurile timpului”).

Creatorul și producătorul executiv Alex Pina a declarat că „Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din <La casa de papel>. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon.”

Din distribuție fac parte Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesorul), Itziar Ituño (Lisabona), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Najwa Nimri (Inspectoarea Sierra) și mulți alții.

O dată a lansării nu a fost anunțată încă. Sezonul 4 al producție s-a lansat în aprilie și a avut 8 episoade.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton