Homepage  / Netflix

Netflix anunță un serial inspirat din telenovela „Rebelde”

Netflix anunță un serial inspirat din telenovela „Rebelde”

de Redactia Tvmania

Netflix a făcut un anunț care a pus pe jar fanii celebrei telenovele „Rebelde”, care la începutul anilor 2000 făcea înconjurul lumii și a adus succesul trupei RBD.

Se pare că platforma de streaming pregătește un serial, care va purta tot numele „Rebelde și care va fi continuare a poveștii realizate de Televisa între 2004 și 2006. Netflix a anunțat vestea prin intermediul unui comunicat de presă. Filmările vor începe în Ciudad de Mexico și vor fi produse de Woo Films și Propagate.

Povestea se va baza pe proprietatea intelectuală a grupului Cris Morena și a grupului Dori Media, originala poveste, „Rebelde Way”, care a avut un succes în Argentina, și care a fost ulterior adaptat de Televisa.

Cine sunt actorii care vor face parte din noua distribuție „Rebelde”

Trebuie remarcat faptul că seria mult așteptată nu va prezenta interpretările distribuției originale ale lui Anahí, Maite Perroni, Christian Chávez, Dulce María, Poncho Herrera sau Christopher Uckermann.

Seria, care introduce o nouă generație de studenți, va avea parte din distribuție tinerii actori Azul Guaita (pe care o știm din telenovela „Un celibarar învins”), Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jerónimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene, Alejandro Puente și Giovanna Grigio. Povestea se va desfășura în celebrul colegiu Elite Way School. 

Potrivit comunicatului de presă lansat de Netflix, premiera ar putea avea loc în 2022. 

 De la stânga dreapta: Alejandro Puente, Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Franco Masini
De la stânga dreapta: Alejandro Puente, Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Franco Masini

„Noii studenți vor începe să poarte uniforma EWS (Elite Way School n.r) în cursurile de inițiere care vor începe de la 1 martie a acestui an, pregătindu-i astfel pentru anul școlar viitor 2022 în această instituție, angajate mereu în pregătirea viitorilor lideri ai țării” se arată în comunicat. 

 Despre ce va fi vorba în noul serial „Rebelde” 

Ficțiunea spune povestea unui grup de tineri studenți de la Elite Way School, o școală privată exclusivitsă. Prin intermediul unui program de burse, adolescenții cu venituri mici, dar cu un nivel academic excelent, au intrat în această școală unde au trebuit să sufere excluderea socială a colegilor lor. În mijlocul tuturor conflictelor lor, acest grup de tineri găsește o evadare în muzică.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton