Homepage  / Netflix

Netflix își îmbogățește colecția de anime-uri cu o nouă comedie romantică. „Romantic Killer” va avea premiera în octombrie

Netflix își îmbogățește colecția de anime-uri cu o nouă comedie romantică. „Romantic Killer” va avea premiera în octombrie

de Mioara Tronaru,

Din 27 octombrie, pe platforma de streaming vom putea vedea „Romantic Killer”, adaptarea mangăi semnate de Wataru Momose, a cărei publicare a început în 2019. Anime-ul este o producție Netflix.

Un nou anime semnat Netflix

Pe lângă strângerea marilor nume ale animației japoneze pe platformă, Netflix s-a lansat și în producții proprii. În ultimele luni, abonații platformei de streaming au putut descoperi „Devilman Crybaby,” adaptarea după manga cultă „Devilman”, creată de Gō Nagai, „Saiki Kusuo no Psi-nan” sau „Kotaro en Solo”. Cea mai nouă producție fiind partea a doua din „BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy”, care abia ce a intrat pe platformă și al cărei trailer îl puteți vedea aici:

Doar „jocuri, ciocolată și pisici”

„Romantic Killer” este la origine o manga premiată, semnată de Wataru Momose. A fost publicată din iulie 2019 până în iunie 2020, pe website-ul „Shonen Jump+”, al companiei Shueisha.

Povestea o are în centru pe adolescenta Anzu Hoshino, care-și petrece timpul jucând jocuri video. Antieroina perfectă, tânăra e complet diferită de colegele sale: nu este interesată nici de modă, nici de dragoste. Dar în viața ei apare creatura magică Riri, iar Anzu se trezește că participă într-un proiect pe care nu și-l dorește.

Comedia romantică descrie cum Anzu Hoshino trece de la existența sa perfectă consacrată până acum celor trei mari pasiuni ale sale, jocurile video, ciocolata și pisicile, spre lumea încurcată a întâlnirilor romantice. Dar adolescenta e încăpățânată, nu a fost niciodată atrasă de jocurile cu simulări de întâniri și nu vrea să intre într-un astfel de joc în lumea reală. Nu mai poate face însă nimic, zarurile au fost aruncate! Trei băieți – tipul seducător și ultrapopular, atletul care i-a fost prieten în copilărie și bogatul un pic naiv – încep să-i facă ochi dulci.

Premiera „Romantic Killer” va fi în octombrie

Pentru mai multe detalii despre peripețiile anti-romanticei Anzu, fanii genului trebuie să mai aștepte până joi, 27 octombrie, când „Romantic Killer” va avea premiera pe Netflix.

Animația a fost realizată de Studio Domerica, care s-a mai ocupat și de „Seven Knights Revolution” sau „The World Ends With You”. Regia i-a revenit lui Kazuya Ichikawa, iar scenariul a fost semnat de Hiroko Fukuda și Sayuri Ooba. Design-ul personajelor a fost creat de Arisa Matsura, iar muzica le aparține lui Ryo Kawasaki și Tomoyuki Kono.

Trailer „Romantic Killer”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton