Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix lansează teaserul serialului „Nightflyers”, noua adaptare după George R.R. Martin

Netflix lansează teaserul serialului „Nightflyers”, noua adaptare după George R.R. Martin

de Redactia Tvmania

Serialul „Nightflyers”, adaptarea culegerii de povestiri SF omonime „Zburătorii nopții” (apărută și la noi, la Editura Nemira, în 2010, în traducerea lui Mihai Dan Pavelescu), va fi în curând disponibil pe Netflix.

Bazată pe cartea lui George R.R. Martin, „tatăl” seriei „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, acțiunea din serialul „Nighflyers” se desfășoară în viitor, când Planeta se apropie de distrugere. Sinopsisul oficial al producției este astfel: „O echipă de exploratori se află la bordul navei The Nightflyer, cea mai performantă navă spațială din Univers. Oamenii de știință au misiunea de intra în contact cu lumea extraterestră pentru a afla secretul supraviețuirii. Pe măsură ce echipajul se apropie de destinație, cei de la bordul navei descoperă că The Nightflyer și căpitanul acesteia, pe care nu l-au văzut niciodată, ar putea să îi îndrume către pericol, în necunoscutul și întunecatul spațiu”.

Din distribuție fac parte: Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith, Brían F. O’Byrne.

Sezonul 1 al serialul „Nighflyers” are 8 episoade. Netflix nu a anunțat încă data premierei.

Puteți vedea aici teaserul în limba română al serialului „Nightflyers”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton