Homepage  / Filme Online / Netflix

Netflix lansează un reality show despre iubita lui Cristiano Ronaldo. Când are premiera „Soy Georgina”

Netflix lansează un reality show despre iubita lui Cristiano Ronaldo. Când are premiera „Soy Georgina”
10

de Andra Stana,

Un reality show despre viaţa lui Georgina Rodriguez, influencer şi parteneră de viaţă a fotbalistului Cristiano Ronaldo, va fi lansat de Netflix pe 27 ianuarie, a informat marţi platforma de streaming citată de EFE, citat de agerpres.ro.

„Soy Georgina”, reality show Netflix despre iubita lui Ronaldo

Reality show-ul „Soy Georgina” („I am Georgina”/„Eu, Georgina”) va avea premiera mondială în 2022. Proiectul promite să dezvăluie toate aspectele vieţii private ale iubitei lui Ronaldo, de la latura sa publică şi până la cea mai personală.

„Vom trăi alături de ea momente precum maternitatea, relaţia cu Cristiano Ronaldo, călătoriile şi petrecerile sale”, vom descoperi prieteniile sale adevărate şi dorinţele sale, alături de suişurile şi coborâşurile sale. Vom afla cine este cu adevărat Georgina Rodríguez”, notează platforma despre proiectul produs de Komodo Studio.

77th Mostra – Georgina RodriguezIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Când se lansează reality show-ul Netflix „Soy Georgina”/„Eu, Georgina”

Cu peste 28 de milioane de urmăritori pe Instagram, Georgina este model, mamă, influencer, femeie de afaceri, dansatoare şi partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo.

„Pe 27 ianuarie vom putea vedea faţeta ei cea mai personală, un portret emoţionant şi adânc al femeii care se află în spatele coperţilor, pozelor şi articolelor de revistă”, a precizat platforma.

Într-un clip promoţional al programului, apare însăşi Georgina într-o rochie neagră, aşezată deasupra unor litere aurii care îi scriu numele.

„Mulţi îmi ştiu numele. Dar puţini ştiu cine sunt”, spune tânăra în vârstă de 27 de ani, care are o fiică cu Cristiano Ronaldo şi este însărcinată cu gemeni.

Încă o pereche de gemeni pentru Cristiano Ronaldo

Pe final de octombrie, fotbalistul portughez și-a surprins fanii cu vestea că va fi, din nou, tătic. Cristiano Ronaldo a anunţat, în social media, că iubita sa Georgina Rodriguez este însărcinată şi va naşte gemeni.

“Încântat să anunţ că aşteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire – abia aşteptăm să vă întâlnim”, a scris Ronaldo pe Instagram.

A doua pereche de gemeni

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017.

Însă fotbalistul portughez mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

În ce privește gemenii care se vor naște anul viitor, Ronaldo nu a furnizat și alte detalii. Însă, din imaginile de la ecograf, se observă că viitorii bebeluși sunt în placente diferite, prin urmare nu vor fi identici.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton