Homepage  / Știri / Seriale americane

Netflix negociază cu echipa serialului „Fetele Gilmore” pentru episoade noi

Netflix negociază cu echipa serialului „Fetele Gilmore” pentru episoade noi
7

de Redactia Tvmania

Serialul „Gilmore Girls”/„Fetele Gilmore” ar putea continua cu încă o serie, a dezvăluit Ted Sarandos (CCO-ul Netflix), scrie hollywoodreporter.com. Acesta spune că serviciul de streaming online este în discuţii „extrem de incipiente” cu Amy Sherman-Palladino şi Dan Palladino – echipa din spatele poveştii cu Lauren Graham şi Alexis Bledel în rolurile principale.

„Sperăm (să mai facem episoade). Evident, ne-a plăcut succesul serialului, fanilor le-a plăcut cum a fost făcut, au primit ceea ce sperau. E îngrozitor să aştepţi câţiva ani revenirea serialului tău preferat, pentru ca apoi să fii dezamăgit, dar (episoadele) au fost exact ce trebuia, iar oamenii mai vor o porţie”, a spus Sarandos.

Fetele Gilmore (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În noiembrie, după lansare, Amy Sherman-Palladino spunea (celor de la „The Hollywood Reporter”) că, din punctul ei de vedere, au spus tot ce aveau de spus în legătură cu Rory (Bledel) şi Lorelai (Graham):

„Am avut în minte un drum clar şi l-am parcus. Discuţia asta despre «Mai e ceva de spus?» trebuie să se oprească. Ce va fi, va fi”.

Cele patru episoade intitulate „Gilmore Girls: A Year in the Life” au fost lansate de Netflix în luna noiembrie, la un an de când s-a aflat că serviciul de streaming online va reuni îndrăgitele personaje.

Citește și: „Fetele Gilmore” se întorc astăzi, la Netflix

VIDEO. A fost lansat trailerul „Gilmore Girls: A Year in the Life”

Fetele Gilmore, mai bine plătite decât actorii din „Urzeala tronurilor”

Alex Kingston joacă în noile episoade din „Fetele Gilmore”

Melissa McCarthy revine în „Fetele Gilmore”!

Sursa foto: https://www.facebook.com/GilmoreGirls

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton